לאנס סטיבנסון עבר בטרייד לקליפרס

הגארד של שארלוט עבר לקליפרס תמורת הסנטר הווז ומאט בארנס שיעשו את הדרך ההפוכה • סטיבנסון קלע בעונתו האחרונה 8.2 ב-25.8 דקות • ג'נרל מנג'ר שארלוט, ריץ' צ'או: "קיבלנו שני שחקנים מנוסים בליגה"

צילום: איי.פי // סטיבנסון, יפתח את העונה הבאה בקבוצה חדשה

לאנס סטיבנסון, שחקנה של השארלוט הורנטס בעונה החולפת בעבר בטרייד ללוס אנג'לס קליפרס בתמורה לסנטר ספנסר הווז. הגארד החדש של הקליפרס קלע בעונתו האחרונה בשארלוט 8.2 נקודות ב-25.8 דקות והוא מגיע לחזק את הקו האחורי של הקבוצה מעיר המלאכים לאחר פציעתו של כריס פול, שיחסר בתחילת העונה הבאה. 

סטיבנסון נבחר בדרפט על ידי אינדיאנה בשנת 2010 במקום ה-40, שם שיחק עד עונת 2013-14, אז עבר לשארלוט שם שיחק בעונה האחרונה והיום (ג'), סוכמה העברתו של סטיבנסון לעיר המלאכים.

מי שיעשו את הדרך ההפוכה לשארלוט הם: הסנטר ספנסר הווז העומד על ממצוע של 9.2 נקודות ושישה ריבאונדים והגארד מאט בארנס המעמיד ממוצעים של 8.1 נקודות בקריירה ו-44.8 אחוז מהשדה לאורך כל שנותיו בליגה. השניים לא היו מרוצים מכמות הדקות המועטה שקיבלו אצל מאמן הקליפרס, דוק ריברס וביקשו לעבור. משארלוט, קבוצתם החדשה נמסר: "אנחנו מרוצים מצירופם של שני שחקנים מנוסים לסגל שלנו". הג'נרל מנג'ר של שארלוט, ריץ' צ'או הוסיף: "ספנסר הואז הוא שחקן מנוסה בעל גובה וקליעה טובה מבחוץ מה שמביא לגמישות בהתקה. בארנס הוא שחקן מנוסה המכיר את ליגת האן.בי.אי." 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר