"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'יאנמרקו פוצקו: "התנצלתי בפני יאניס אנטטוקומפו"

מאמן נבחרת איטליה, שהפך לאחד מאנשי השעה ביורובאסקט בזכות התנהגותו האמוציונלית בניצחון על הסרביה סיפר בעקבות הסרטון: "התנצלתי כמובן, אבל שמחתי כי ניצחנו"

,עודכן
0השמעה
יאניס. הוא לא מוותר, צילום: רויטרס

ג'יאנמרקו פוצקו מאמן נבחרת איטליה, הפך בזכות הופעתו האמוציונלית שלו במשחק מול סרביה - לאחד מאנשי השעה ביורובאסקט 2022.

פוצקו. אחד מאנשי האליפות,צילום: EPA

שניות לפני הניצחון המרגש על ניקולה יוקיץ', מאמן נבחרת איטליהראה את יאניס אנטטוקומפו במנהרה של המרצדס בנץ ארנה, קפץ עליו ונישק אותו.הקפיצה של פוצקועליאניסהפכה ויראלית מאוד.

Let's make this the most viral post of#EuroBasket2022pic.twitter.com/HpdufxNtkP

— #EuroBasket 2022 (@EuroBasket)September 11, 2022

"אני אוהב אותך, יאניס!" הוא צרח ורץ לחדר הכושר כדי לחגוג עם השחקנים שלו.לפני רבע גמר היורובאסקט מול צרפת, פוצקו סיפר כי הוא התנצל בפני כוכב מילווקי באקס למחרת.

פוצקו פגש את היווני הענק במעלית המלון של הקבוצות."מצטער, יאניס", אמר המאמן ל-MVP של גמר ה-NBA. הוא המשיך וסיפר "התנצלתי, כמובן.אבל שמחתי כי ניצחנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר