מכה לספרד: סרחיו יוי יחמיץ את היורובאסקט

שחקנה של ריאל מדריד ואחד הכוכבים הגדולים של הנבחרת, נפצע במהלך משחק הכנה, לא ישחק באליפות אירופה • "הפציעה לא חמורה, אבל תמנע את השתתפותו" נמסר בהודעת ההתאחדות המקומית

סרחיו יוי (משמאל). אבדה קשה לספרד, צילום: אי.פי.איי

נבחרת ספרד מאבדת את אחד הנכסים העיקריים שלה לקראת אליפות אירופה: התאחדות הכדורסל הודיעה היום (חמישי) כי סרחיו יוי לא ישחק ביורובאסקט בשל פציעה בשריר.

כוכבה של ריאל מדריד נפצע אתמול במשחק ההכנה מול איסלנד. לאחר שעבר בדיקות רפואיות, הוחלט כי הוא ינוח ולא יצטרף לנבחרת באליפות אירופה.

בהודעה רשמית של ההתאחדות הספרדית נכתב: "אנחנו רוצים להודות לסרחיו על המחויבות והמקצועיות שלו לנבחרת ספרד, ומאחלים לו החלמה מהירה ופתיחת עונה טובה עם המועדון שלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

נבחרת ספרד שובצה לבית א' של באליפות אירופה יחד עם רוסיה, טורקיה, גאורגיה, בלגיה ובולגריה. התחרות תיפתח ב-1 בספטמבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר