"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האלפ: "לפחות הגשמתי את החלום של אמא"

הרומנייה, שזכתה לראשונה בקריירה בתואר על הדשא הלונדוני, גנבה את ההצגה גם בשלב הנאומים: "הייתי לחוצה וכאבה לי הבטן, אבל נתתי את הטניס הטוב ביותר שלי" • סרינה: "עכשיו אני חייבת להמשיך ולהילחם"

,עודכן
צילום: AP // סימונה האלפ חוגגת. תוך פחות משעה

סימונה האלפ עשתה הערב (שבת) היסטוריה, כשזכתה בפעם הראשונה בטורניר ווימבלדון אחרי ניצחון מוחץ 2:6, 2:6 תוך פחות משעה על סרינה וויליאמס, שמנגד רשמה הפסד שלישי בגמר גרנד סלאם מאז חזרתה מחופשת ההיריון.

האלפ, שהגיעה לגמר גרנד סלאם חמישי והראשון בווימבלדון אחרי שבארבעת הקודמים היא ניצחה אחד בלבד (רולאן גארוס ב-2018), שלטה הפעם לחלוטין במגרש המרכז בלונדון והנחילה לסרינה הפסד שני ברציפות בגמר בווימבלדון.

הרומנייה, שקטפה את הניצחון תוך 55 דקות בלבד בדרך לתואר גרנד סלאם שני בקריירה, תפסה את הראש בסיום, לקול תשואות הקהל. "עבדתי קשה מאוד עבור הרגעים הללו, וזה כבוד גדול לשחק מול התא המלכותי. אני מרגישה נפלא. תודה רבה לסרינה, שתמיד נותנת לי השראה", אמרה המנצחת הגדולה של לונדון.

סרינה. יודעת לפרגן // צילום: אי-פי

האלפ גילתה כי לא הרגישה במיטבה לפני המשחק: "ידעתי שאין זמן לרגשות, אבל הייתי מאוד לחוצה, ואפילו כאבה לי הבטן. אבל אני יודעת שאין זמן לדברים האלה כשעולים על המגרש, אז נתתי את הטוב ביותר שלי. זה משחק מיוחד ולא אשכח לעולם את היום הזה. זה החלום של אמא שלי מאז שהייתי בת 10. היא אמרה שאם אני רוצה לעשות משהו גדול בטניס אז אני חייבת לשחק בגמר ווימבלדון, אני שמחה שעשיתי את זה היום"..

האלפ המישכה עם לא מעט הומור: "כבר בימים הראשונים, אמרתי בחדר ההלבשה שאם אזכה זה יהיה משהו מיוחד, כי אקבל כאן חברות לכל החיים, לפחות עמדתי במשימה שלי. עבדתי קשה, זה לא היה כזה קל, אבל ידעתי מה לעשות. זו שנה נהדרת מבחינתי, אני מקווה לחזור לכאן בשנה הבאה".

סרינה וויליאמס סיכמה עם הרבה פרגון: "סימונה היה פשוט נהדרת היום, היא שיחקה בצורה יוצאת דופן. כל פעם ששחקנית משחקת ככה מדהים, צריך להוריד את הכובע ולהגיד לה כל הכבוד על כל העבודה הקשה. עכשיו אני חייבת להמשיך ולהילחם. לשחק פה מולכם זה תענוג צרוף. היה לי ממש כיף".

סרינה וסימונה נפרדות. תוך פחות משעה // צילום: אי-פי

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר