"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיוויס: ישראל הוגרלה מול טורקיה במפגש הישרדות

נבחרת הדייויס, שנוצחה ע"י שבדיה בשטוקהולם בחודש שעבר, הוגרלה מול הנבחרת שעלתה לפלייאוף מבית 2 ב-6/7 במרץ • הקפטן הראל לוי הגיב להגרלה: "זו נבחרת ששווה פחות או יותר בכוחה אלינו, אמנם לנו יש יותר ניסיון והיסטוריה, אבל מדובר במפגש חוץ ויש לטורקיה יתרון"

,עודכן
צילום: באדיבות איגוד הטניס // נבחרת הדיוויס. יצאו למשחק מסקרן בטורקיה

נבחרת הדייויס של ישראל הוגרלה היום למפגש חוץ מול נבחרת טורקיה, במסגרת מפגש ההישרדות בבית 1 שיתקיים ב-6 וב-7 במארס 2020. ההגרלה התקיימה בלונדון והפעם, לראשונה, לא נערכה בין נבחרות מאותה יבשת בבתים האזוריים אלא בין נבחרות מכל רחבי העולם.

נבחרת הדייויס, שנוצחה ע"י שבדיה בשטוקהולם בחודש שעבר, הוגרלה מול הנבחרת שעלתה לפלייאוף מבית 2 ותשחק על הזכות לעלות לבית 1.

הקפטן הראל לוי הגיב להגרלה: "זו נבחרת ששווה פחות או יותר בכוחה לנבחרת שלנו, אמנם לנו יש יותר ניסיון והיסטוריה, אבל מדובר במפגש חוץ ויש לטורקיה את יתרון הביתיות. יש עוד תקופה לא מבוטלת עד המפגש ודברים עוד יכולים להשתנות מבחינת כושר השחקנים והדירוגים שלהם".

עד היום התקיימו שני מפגשי דייויס בין ישראל לטורקיה כאשר במפגש הראשון ב-1963 ניצחה ישראל 1:4 באיסטנבול, שהיה הניצחון הראשון אי פעם של ישראל בגביע דייויס. בשורות הנבחרת שיחקו אז אלעזר דוידמן וגבריאל דוביצקי. המפגש השני היה ב-1976, בפעם הראשונה במרכז הטניס ברמה"ש, ובו ניצחה ישראל 0:5 כאשר בשורותיה שיחקו שלמה גליקשטיין (במשחקו הראשון בנבחרת), יאיר ורטהיימר ואילן שר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר