"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נדאל: "לא אשתתף באליפות ארה"ב"

השור ממאיורקה הודיע כי בשל התפשטות הקורונה בעולם, אין ביכולתו להגן על התואר השנה: "זו החלטה שלא הייתי רוצה לקבל, אבל הקשבתי ללבי"

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // רפאל נדאל. אליפות ארה"ב בלי רוג'ר ורפא

אליפות ארה"ב תתקיים החל מה-31 באוגוסט ללא רוג'ר פדרר וגם בלי ורפאל נדאל. השור ממאיורקה הבהיר הערב (שלישי) למעריציו כי הוא לא מתכוון להגיע לארה"ב ולכן לא יוכל להגן על התואר, במידה והגרנד סלאם אכן יתקיים כסדרו.

נדאל הסביר את ההחלטה בציוץ מפורט בטוויטר: “לאחר מחשבה ארוכה, החלטתי שלא להשתתף באליפות ארה”ב הפתוחה השנה. המצב הבריאותי בעולם נותר מסובך מאוד בעקבות התפרצות נגיף הקורונה. לוח הזמנים, לאחר ארבע חודשים ללא משחק, הוא נשאר מסובך ולא פתור. זו החלטה שלא הייתי רוצה לקבל, אבל הקשבתי ללבי והחלטתי שכרגע אני מעדיף שלא לנסוע להתחרות".

After many thoughts I have decided not to play this year’s US Open. The situation is very complicated worldwide, the COVID-19 cases are increasing, it looks like we still don’t have control of it.

— Rafa Nadal (@RafaelNadal)August 4, 2020

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

“נכון להיום, המצב מקשה על קיום טורנירים. אני רוצה להגיד כל הכבוד למארגנים ול-ATP על המאמצים שהם עושים עבור מיליוני האוהדים שיראו את המשחקים בטלוויזיה או בפלטפורמות דיגיטליות אחרות. למרות שאני מבין ומעריך את המאמצים של כל הצדדים, אני דבק בעמדתי שלא להתחרות השנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר