"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בדרך לפרישה? אלוף ה-UFC בעדכון דרמטי על עתידו
למרות השמועות, אסלאם מחאצ'ב הבהיר כי אין לו כוונה לסיים את הקריירה אחרי הקרב עם איאן גארי: "אני מרגיש טוב ומאוד נהנה, לא מסתכל על הגיל"
אסלאם מחאצ'ב. צילום: AFP

בדרך לפרישה? אלוף ה-UFC בעדכון דרמטי על עתידו

למרות השמועות, אסלאם מחאצ'ב הבהיר כי אין לו כוונה לסיים את הקריירה אחרי הקרב עם איאן גארי: "אני מרגיש טוב ומאוד נהנה, לא מסתכל על הגיל"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אלוף ה-UFC במשקל קל, אסלאם מחאצ'ב, דוחה בשלב הזה את הדיבורים על פרישה ומבהיר כי אין לו כוונה לתלות את הכפפות בקרוב. לקראת הקרב שלו מול איאן גארי ב-UFC 330, הרוסי בן ה-34 נשאל על האפשרות שיסיים את הקריירה, והשיב באופן חד: "לא, לא, לא. אמרתי לכם שאני אוהב להיות אלוף ה-UFC, ואנחנו ממשיכים".

מחאצ'ב נשאל גם אם יש גיל או נקודת זמן מוגדרת שבה יחליט לפרוש, והשיב כי מבחינתו המספר שעל תעודת הזהות אינו השיקול המרכזי. "זה לא קשור למספרים או לגיל. זה קשור לבריאות שלך, לאיך שאתה מרגיש", אמר. "לא כולם יכולים להרגיש אותו דבר בגיל 34. בגלל זה אני מרגיש מצוין. אין לי פציעות, אני עדיין נהנה מהספורט. בגלל זה נילחם שוב. תראו אותי עוד הרבה פעמים".

חביב ומחאצ'ב. בן טיפוחיו, צילום: רויטרס

כמו חביב נורמגומדוב

הדברים מגיעים לאחר שהפרשן ג'ו רוגן העלה לאחרונה אפשרות שמחאצ'ב דווקא יחליט לפרוש אם ינצח את גארי בצורה מרשימה. רוגן ציין כי מחאצ'ב כבר התחרה בשתי קטגוריות משקל וזכה באליפויות עולם בשתיהן, והעריך כי ניצחון משמעותי, למשל בהכנעה, עשוי לגרום לו להחליט לפרוש ולעבור לאימון, כפי שעשה חביב נורמגומדוב.

מחאצ'ב, מצדו, לא הסתיר את הערכתו לגארי לקראת הקרב. "אני מכבד אותו. מתמודדים מספר 1 לא יכולים להיות רעים", אמר האלוף. "הוא טוב, סטרייקר טוב, יש לו כמה יכולות, הגנת היאבקות. יש לו הגנת גראפלינג טובה. הוא טוב, הוא מתמודד אמיתי ואני רוצה לנצח אותו".

"רוצה להילחם ברוסיה"

למרות שהוא דוחה כרגע את האפשרות לפרישה, מחאצ'ב כבר יודע היכן היה רוצה לקיים את הקרב האחרון בקריירה שלו. "אני אוהב להילחם ברוסיה כי זו המדינה שלי. כולם תומכים בי שם וכולם רוצים לראות שוב את הקרב שלי ברוסיה. בגלל זה אני רוצה גם לסיים את הקריירה שלי שם", סיפר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...