לפני מספר ימים דיווח משונה הסעיר את עולם הספורט, ובו נטען כי הקונדומים באולימפיאדת החורף 2026 שנערכת במילאנו-קורטינה נגמרו בתוך 72 שעות בלבד.
משהי שהדיווח לא הפתיע אותה כלל, היא אנה פלטיירו הספרדייה, זוכת מדליית הארד בקפיצה משולשת באוליפיאדת טוקיו - שחשפה את "האמת המינית" שנמצאת ממאחורי המשחקים האולימפיים.
"יש הרבה סקס בכפר האולימפי. תארו לעצמכם - הגוף של כולם מעוצב מאימונים, הם בכושר שיא וממוקדים במטרה שלהם במשך שנה שלמה. כשסוף סוף נרגעים, אם התחרות הלכה טוב, הגיע הזמן לחגוג, ואם לא - הגיע הזמן להתנחם. זה נפלא", אמרה אנה לרשת RTVE.
בנוסף אליה, לא מעט הספורטאים לא הסתירו את העובדה שהם רווקים ופתוחים לכל סוג של מערכת יחסים במהלך שהותם באיטליה, ולכן הדיווח על מחסור בקונדומים בכפר האולימפי - ככל הנראה היה צפוי.
כאמור, כפר הספורטאים ידוע לא רק כמקום מגורים ואימונים, אלא גם כמרחב חברתי תוסס שבו שוהים אלפי ספורטאים צעירים מכל רחבי העולם. לצד מתקנים ושירותים שונים, בהם אזורי בילוי ומכונות אוטומטיות, מתקיימת לאורך השנים גם תרבות היכרויות ענפה.
רק בפתיחת המשחקים, עוררה הרקדנית על הקרח אוליביה סמארט עניין ברשתות החברתיות, לאחר שפרסמה סרטון בטיקטוק שבו הציגה היכן ניתן למצוא קונדומים חינמיים בכפר האולימפי. מהסרטון ניתן היה להתרשם כי המלאי כבר הידלדל משמעותית.


