"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מגמה מדאיגה: הספורטאים הישראלים עלולים לפספס תחרות שתיערך במדינה מוסלמית

15 ישראלים אמורים לקחת חלק באליפות העולם לנוער בסמבו באוקטובר באינדונזיה • חרף ההבטחות של שר הספורט המקומי כי כניסתם למדינה לא תימנע, כלל לא בטוח שהדבר יתאפשר • הסוגייה תוכרע ברגע האחרון?

,עודכן
0השמעה
הפגנה נגד ישראל באינדונזיה. צילום: AFP

במה שהולך והופך לשגרה מדאיגה, עוד אירוע ספורט קרוב באינדונזיה נמצא תחת ענן של חוסר ודאות בכל הנוגע להשתתפות הישראלית. אליפות העולם לנוער בסמבו, שאמורה להתקיים בתחילת אוקטובר בג'קרטה, מיועדת לארח לא פחות מ-15ספורטאים ישראלים - אך בשלב זה לא ברור אם אכן תתאפשר כניסתם למדינה.

ההרשמה הרשמית לטורניר טרם נפתחה וגם בקשות הוויזה טרם הוגשו. עם זאת, באיגוד הסמבו הישראלי מדגישים כי שר הספורט האינדונזי נתן הבטחה רשמית לאיגוד העולמי שבחסותו מתקיימת האליפות, לפיה לא תימנע כניסתה של המשלחת מישראל.

הפגנה פרו פלשתינית לפני המשחק של נבחרת ישראל באליפות העולם לנוער / דרור פישר

למרות האופטימיות הזהירה, גורמים בענף מודעים לכך שהמציאות הפוליטית באינדונזיה עשויה לשוב ולהתערב בהחלטות הספורטיביות - כפי שקרה בשנים האחרונות עם ביטול אליפות העולם בכדורגל עד גיל20ומשחקי החוף העולמיים, שנגרמו בשל סירוב המדינה לארח משלחות מישראל.

על הרקע הזה, ברור שההשתתפות באליפות תישאר תלויה על חוט השערה עד הרגע האחרון. בישראל לא מתכוונים להרים ידיים: בכירים בענף צפויים להמשיך לקיים מגעים עם מקביליהם באיגוד העולמי, ואף להיפגש עימם במהלך משחקי העולם שייערכו בחודש הבאבצ'נגדושבסין, בהם צפויים להשתתף גם ספורטאי סמבו ישראלים בוגרים.

במקביל, גם נבחרת ישראל בהתעמלות מכשירים עדיין ניצבת מול אי ודאות דומה. האליפות הבאה בענף מתקרבת,ובה אמור להשתתף בין השארארטיוםדולגופיאט- האלוף האולימפי מטוקיו2020וסגן האלוף האולימפי מפריז2024. גם במקרה זה, הוויזה המיוחלת עדיין לא התקבלה וההמתנה נמשכת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר