"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי השלילה למתעמלת הבכירה, יריבתה קיבלה את המדליה: "לא עשינו משהו רע"

אחרי שהערעור של ג'ורדן צ'יילס בוטל כי הוגש באיחור של ארבע שניות, מה שהוריד אותה מהמקום השלישי לחמישי בתרגיל הקרקע בפריז, אנה ברבוסו שערעה על אותו איחור והרוויחה מהסיטואציה קיבלה את המדליה האולימפית: "סיטואציה קשה, מייחלת ליום שכולנו נקבל מדליה"

,עודכן
0השמעה
המתעמלת הרומנייה אנה ברבוסו עם מדליית הארד. צילום: AFP

אחד הסיפורים הגדולים של אולימפיאדת פריז 2024 צבר תאוצה רק אחרי טקס הסיום. בגמר תרגיל הקרקע לנשים בהתעמלות מכשירים, בו רבקה אנדרדה זכתה במדליית הזהב וסימון ביילס כסף, החלה סערת ענק בנוגע לזהות הזוכה במדליית הארד.

המתעמלת האמריקנית ג'ורדן צ'יילס עלתה למשטח אחרונה בגמר מבין המשתתפות, כשבאותו השלב במקום השלישי ניצבה אנה ברבוסו מרומניה. לברבוסו היה את אותו הציון (13.666) כמו בת ארצה סברינה מאנקה וויינאה, אלא ששובר השוויון הציב את ברבוסו מעליה.

המתעמלת הרומנייה אנה ברבוסו עם מדליית הארד,צילום: AP

צ'יילס קיבלה ציון זהה, שבשובר השוויון הציב אותה במקום החמישי אחרי שתי הרומניות, אלא שערעור על דרגת הקושי העניק לה עוד נקודות ואת מדליית הארד. ברבוסו וצוותה טענו כי הערעור של האמריקניות התבצע באיחור, ולאחר שנודע כי אכן נרשם איחור של ארבע שניות בהגשת הערעור, הציון של צ'יילס הוחזר לזה המקורי והיא צנחה למקום החמישי. בית הדין הגבוה לספורט דחה את הערעור של צ'יילס את ביטול השינוי בניקוד, ובכך המדליה עברה רשמית מארצות הברית לרומניה.

היום (שישי), למעלה משבוע אחרי התחרות עצמה, ברבוסו קיבלה בטקס מיוחד במולדתה את המדליה. מדליסטית הארד לא שכחה את שתי המתחרות שלה ואמרה במעמד המרגש: "אני חושבת על סברינה וג'ורדן, זו סיטואציה קשה. אני מקווה שכולם מבינים שלא עשינו שום דבר רע באולימפיאדה. אני רוצה להאמין שיגיע היום ושלושתינו נקבל מדליית ארד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ורדן צ'יילס. הצד העצוב בסיפור,צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר