"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שגיא מוקי סיים את דרכו בשמינית הגמר, גילי שריר הודחה בסיבוב הראשון
הג'ודאי עד 81 ק"ג הפיל באיפון את יריבו הגרמני ועלה לשלב הבא, אבל שם ג'ונהואן לי הקוריאני הפיל אותו בניקוד זהב והדיח אותו מהתחרות • הג'ודאית הישראלית נאבקה יפה מול האלופה האולימפית הצרפתית, אבל הפסידה בווזארי לאחר החלטת שיפוט מעוררת מחלוקת
אורן סמדג'ה ושגיא מוקי. צילום: אורן אהרוני

שגיא מוקי סיים את דרכו בשמינית הגמר, גילי שריר הודחה בסיבוב הראשון

הג'ודאי עד 81 ק"ג הפיל באיפון את יריבו הגרמני ועלה לשלב הבא, אבל שם ג'ונהואן לי הקוריאני הפיל אותו בניקוד זהב והדיח אותו מהתחרות • הג'ודאית הישראלית נאבקה יפה מול האלופה האולימפית הצרפתית, אבל הפסידה בווזארי לאחר החלטת שיפוט מעוררת מחלוקת

,עודכן
0השמעה
[object Object]

יום התחרויות הרביעי על מזרן הג'ודו יצא לדרך עם החצי השני של המשלחת הישראלית בענף. אחרי ששישה ג'ודאים לא הצליחו לעלות על הפודיום או להגיע לקרבות על מדליה.

מי שעלתה ראשונה על המזרן היא שריר, שמתחרה במשקל של עד 63 ק"ג. מי שהייתה האס בשרוול של הנבחרת הקבוצתית בדרך למדליה אולימפית בטוקיו קיבלה הגרלה קשה מאוד בסיבוב הראשון בדמותה של האלופה האולימפית ויקירת הקהל המקומי, קלריס אגבגננו. היא נאבקה חזק והחזיקה למעלה משש דקות של קרב, אבל מהלך שנוי במחלוקת שהחל בפעולה של הישראלית הוביל לווזארי דווקא לצרפתייה, שעלתה לשלב הבא.

גילי שריר,צילום: אורן אהרוני
גילי שריר בקרב מול קלריס,צילום: אי.אף.פי
שני הרשקו מנחם את גילי שריר אחרי ההפסד,צילום: אורן אהרוני
גילי שריר מאוכזבת,צילום: אורן אהרוני
גילי שריר מאוכזבת,צילום: אורן אהרוני
גילי שריר בקרב מול קלריס אגבגננו,צילום: אורן אהרוני

מוקי עלה לקרב הראשון שלו מול מי שניצח אותו באליפות העולם האחרונה, טימו קאבליוס הגרמני. הגרמני היה עם ידו על העליונה לאורך כל הקרב, אבל בסופו של דבר הישראלי הצליח לזרוק אותו באיפון.

אורן סמדג'ה,צילום: אורן אהרוני
שגיא מוקי בקרב בפריז,צילום: אורן אהרוני
אורן סמדג'ה ושגיא מוקי לפני הקרב,צילום: אורן אהרוני
שגיא מוקי,צילום: אורן אהרוני
שגיא מוקי מנחם את יריבו לאחר הניצחון,

בסיבוב השלישי הוא פגש את ג'ונהואן לי הקוריאני, המדורג שלישי בעולם. הקרב נגרר לניקוד זהב כשהישראלי היה בחיסרון של עונש אחד, אבל בסופו של דבר הופל באיפון וסיים את דרכו בתחרות האישית.

שגיא מוקי מופתע בסיום הקרב,צילום: אורן אהרוני
אורן סמדג'ה ושגיא מוקי,צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שגיא מוקי מאוכזב,צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו