"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דריה אטמנוב ודניאלה מוניץ עלו לגמר הקרב רב באליפות אירופה בהתעמלות אמנותית

השתיים עלו מהמקום השישי והשני בהתאמה לאחר שהרשימו במוקדמות • הגמר ייערך מחר, כאשר הגמרים על כל מכשיר בנפרד ייערך ביום ראשון • הצלחה לנבחרת הנערות

,עודכן
0השמעה
דניאלה מוניץ. צילום: אי.פי.איי

המתעמלת האמנותית הבכירה של ישראל, דריה אטמנוב, עלתה היום (שישי) לגמר הקרב רב באליפות אירופה הנערכת בבודפשט שבהונגריה, ביחד עם דניאלה מוניץ.

80 מתעמלות החלו את המוקדמות, כשרק 24 הראשונות הבטיחו את הכרטיס לשלב הסופי. אטמנוב, שתשתתף הקיץ במשחקים האולימפיים בפריז, השיגה ציון כולל של 100.950 נקודות, לפי שלושת הציונים הטובים ביותר ודורגה במקום השישי הכללי.

לאחר יום הפתיחה, אטמנוב הוסיפה ביום המוקדמות השני 32.650 נקודות בסרט ובתרגיל לא טוב באלות זכתה רק ל-29.7 נקודות, אבל בגמר מתחילים מאפס וצריך לזכור שזו התחרות היחידה שמעניקה מדליות במשחקים האולימפיים.

דריה אטמנוב,צילום: אי.פי.איי

מוניץ הפכה להפתעת האליפות עד כה. בסרט קיבלה 31.450 נקודות וחתמה את המוקדמות בציון נהדר באלות של 33.8 נקודות. לגמר הקרב רב היא עלתה מהמקום השני הכללי עם 102.350 נקודות. הגמר יתקיים מחר וביום ראשון ייערכו הגמרים על כל מכשיר בנפרד.

הצלחה גדולה לנערות

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אמש הסתיימה תחרות הנערות באליפות אירופה, שם מיטל סומקין זכתה במדליית הזהב בגמר הכדור עם ציון של 33.55 נקודות. אלונה טל פרנקו זכתה במדליית הכסף בגמר החישוק עם 32.75 נקודות והוסיפה את הארד בגמר האלות עם 30.45 נקודות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר