"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הבלאגן בכדורעף חוגג: אוהד מכבי תל אביב זרק דלי מים על ספסל מטה אשר
בפיגור 2:0, אוהד צהוב פוצץ את המשחק הראשון בסדרת הגמר • השופטים ירדו לחדר ההלבשה, עד אשר נאלצו להוציא את כל הצופים מהיציע • אחרי שהתמודדות חודשה, האורחת מהצפון שייטה לניצחון קליל 0:3
אוהדי מכבי תל אביב בכדורעף. שוב גרמו לבלאגן| צילום: אורן אהרוני

הבלאגן בכדורעף חוגג: אוהד מכבי תל אביב זרק דלי מים על ספסל מטה אשר

בפיגור 2:0, אוהד צהוב פוצץ את המשחק הראשון בסדרת הגמר • השופטים ירדו לחדר ההלבשה, עד אשר נאלצו להוציא את כל הצופים מהיציע • אחרי שהתמודדות חודשה, האורחת מהצפון שייטה לניצחון קליל 0:3

,עודכן
0השמעה

ושוב זה קורה.סדרת גמר ליגת הכדורעף יצאה הערב (ראשון), לדרך באולם בהדר יוסף בין סגנית גביע האתגר מכבי תל אביב להפועל מטה אשר/עכו, אך גם הפעם הענף עולה לכותרות בהקשרים שליליים ופחות בגלל מה שנעשה על המגרש.

במהלך המערכה השלישית, כאשר האורחים הובילו 0:2, אוהד מכבי תל אביב לא אהב את מה שהוא ראה, והחליט לזרוק דלי מים על ספסל מטה אשר, מה שהוביל להפסקה של חצי שעה של המשחק. השופטים ירדו לחדר ההלבשה, עד אשר נאלצו להוציא את כל הצופים מהיציע.

בסופו של דבר תל אביב, שהגיעה למשחק עם מאזן של 0:18 בליגה, יצאה מפסידה פעם נוספת ולא רק שלא זכתה להמשך עידוד הקהל שלה, אלא גם נכנעה 3:0 למטה אשר/עכו, בהתמודדות שתוכרע בקרב של הטוב מ-5.

על המגרש מטה אשר למרות המשחק הצמוד, ניצחה 23:25 את המערכה הראשונה והשיגה 24:26 בשנייה, ולאחר ההפסקה הארוכה, חזרה כדי להשלים את העבודה עם 20:25 בשלישית, והתקרבה צעד ראשון לעבר התואר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ממכבי תל אביב נמסר בתגובה:"שום דבר לא נזרק לעבר השחקנים אלא לעבר אוהדיה שישבו רובם על הפארקט בעקבות ויכוח בין האוהדים.
מכבי תל אביב מגנה ומוקיעה כל התנהגות בלתי ספורטיבית של קהל אוהדים ותעשה כל שביכולתה למגר תופעות כאלה. באשר לטענות כנגד אסף ליבר: הוא ספג איומים קשים ופוגעניים מהצד שכנגד ובלהט הדברים התפרץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו