"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

למרות הפציעה, בעולם הטניס בטוחים: "רפאל נדאל יזכה ברולאן גרוס"

השור ממאיורקה אמנם ירד מהטופ 10 העולמי, אבל שחקנים רבים עדיין מאמינים שהוא עדיין בעל הבית בפריז • קספר רוד: "אל תספידו אותו" • דומיניק תים: "דג'וקוביץ' פייבוריט בכל טורניר - מלבד הרולאן גרוס, שם זה רפא"

, עודכן
0השמעה
נדאל על החימר. בעל הבית, צילום: רויטרס

אותנו זה לא מפתיע: רפאל נדאל מדורג 13 בעולם לראשונה משנת 2005, דירוג שקטע רצף של 912 שבועות בטופ 10, ופספס גם את טורניר האינדיאן וולס בעקבות פציעתו, אבל בעולם הטניס כבר מתחילים לחמם מנועים לקראת הרולאן גרוס שייפתח בעוד כחודשיים.

מסתבר שהשור ממאיורקה, שסובל בשנים האחרונות מפציעות שונות, עדיין נחשב כפייבוריט לזכייה בגרנד סלאם היוקרתי בעיני שחקנים רבים בסבב. "לא יפתיע אותי אם יזכה שוב, כי הוא משתמש בכל השבועות והחודשים הללו כדי להתכונן", אמר קספר רוד, שהפסיד לספרדי בגמר הטורניר בשנה שעברה. "מבחינתי, זה גם לא ישנה אם הוא יפסיד במונטה קרלו או מדריד. הדבר היחיד שחשוב לו כרגע הוא להיות כשיר, בריא ומוכן לרולאן גארוס".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דומיניק תים הוסיף: "כל עולם הטניס ישמח לקבל עוד הצגה אחת אחרונה ברולאן גארוס. דג'וקוביץ' פייבוריט בכל טורניר אחר, מלבד רולאן גארוס. שם, אם רפא בריא, זה בדיוק להיפך. הוא האיש שצריך לנצח. הוא זכה בטורניר הזה 14 פעם. זה משוגע".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר