"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדרך למדליה? ארטיום דולגופיאט עלה לגמר שולחן הקפיצות בגביע העולם

האלוף האולימפי סיים במקום השלישי במוקדמות עם ציון ממוצע של 14.516 נקודות בקוטבוס שבגרמניה • בתרגיל המתח, אלכס מיאקינין השיג תוצאה של 13.7 נקודות ועלה לגמר מהמקום החמישי

,עודכן
0השמעה
ארטיום דולגופיאט. נהדר, צילום: רויטרס

האלוף האולימפי בהתעמלות מכשירים, ארטיום דולגופיאט, המשיך גם הערב (שישי) את תחרות פתיחת העונה הבינלאומית בהצלחה, לאחר שעלה לגמר שולחן הקפיצות בגביע העולם בקוטבוס שבגרמניה.

דולגופיאט בן ה-25, השיג ציון ממוצע של 14.516 נקודות והוא עלה לגמר מהמקום השלישי, כשאת התוצאה הטובה ביותר השיג מדליסט הארד במכשיר זה באולימפיאדת טוקיו 2020, הארמני ארתור דבטיאן, עם 14.949 נקודות בממוצע.

עבור דולגופיאט, מדובר בגמר שני בתחרות, כאשר מחר (שבת) הוא יקח חלק בשמיניה האחרונה במכשיר החזק שלו בקרקע, בו זכה בזהב באולימפי. עוד בשולחן הקפיצות, אנדרי מדבדב דורג במקום ה-26, עם 13.583 נקודות.

ההצלחה הישראלית בתחרות נמשכה גם בתרגיל המתח, שם אלכס מיאקינין השיג תוצאה של 13.7 נקודות ועלה לגמר מהמקום החמישי, מתוך 47 משתתפים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

היעד העיקרי השנה של דולגופיאט, יהיה באליפות העולם באוקטובר בבלגיה, שם ינסה להבטיח הופעה שנייה ברציפות במשחקים האולימפיים, כאשר בשבוע הבא, יתחרה בגביע העולם השני השנה, שיתקיים בדוחא שבקטאר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר