"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אסון בתחרות האיירון מן: אדם נפטר לאחר שחטף התקף לב במהלך השחייה
גבר בן 59 שלקח חלק בתחרות הקשה שחלה היום בבוקר בכנרת, נפטר לאחר שצוותי הרפואה לא הצליחו להצילו
משתתפי איירון מן, הבוקר בכנרת| צילום: גלעד קבלרצ'יק

אסון בתחרות האיירון מן: אדם נפטר לאחר שחטף התקף לב במהלך השחייה

גבר בן 59 שלקח חלק בתחרות הקשה שחלה היום בבוקר בכנרת, נפטר לאחר שצוותי הרפואה לא הצליחו להצילו

,עודכן
0השמעה

אסון גדול בתחרות האיירון מן שנפתחה הבוקר (שישי) בכנרת.בשעה 08:19 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירדן על גבר בן 59 שאיבד את הכרתו במהלך התחרות. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לו במקום טיפול רפואי, פינו אותו לבי"ח פוריה במצב קשה כשהוא מחוסר הכרה, ושם נקבע מותו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לדברי ד"ר ערן טל אור, מנהל המלר״ד, הגבר ככל הנראה עבר התקף לב תוך כדי שחייה והרופאים כאמור נאלצו לקבוע את מותו. מטעם דוברות בית החולים נמסר: "אנו משתתפים בצערה של המשפחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו