"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זה מטומטם אם לא יתנו לג'וקוביץ' לשחק באליפות ארה"ב"
ג'ון מקנרו תקף את ההחלטה הצפויה: "זו בדיחה" • החמיא לנדאל: "הטוב, או אחד הטובים אי פעם" • והפתיע בבחירת הצעיר המבטיח מבחינתו
נובאק ג'וקוביץ'. מקנרו בעדו | צילום: איי.פי

"זה מטומטם אם לא יתנו לג'וקוביץ' לשחק באליפות ארה"ב"

ג'ון מקנרו תקף את ההחלטה הצפויה: "זו בדיחה" • החמיא לנדאל: "הטוב, או אחד הטובים אי פעם" • והפתיע בבחירת הצעיר המבטיח מבחינתו

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעוד שישה ימים תיפתח אליפות ארצות הברית, ומי שככל הנראה לא יהיה שם הואנובאק ג'וקוביץ'. הודעה רשמית לכאן או לכאן טרם שוחררה על ידי מארגני הטורניר, אבל סירובו של הסרבי להתחסן לנגיף הקורונה ככל הנראה תמנע ממנו להיכנס למדינה, אלא אם הנהלים ישתנו בימים הקרובים, או שהוא יקבל אישור חריג - מה שכרגע לא נראה שאופציה שעומדת על הפרק.

"זה מטומטם אם לא יתנו לו לשחק", אמר היום (שלישי) ג'ון מקנרו. "זה הכי קרוב שיש לבדיחה.במקומו הייתי מתחסן, אבל חייבים לכבד את דרך החשיבה שלו. אנחנו חיים עם המגיפה הזו כבר שנתיים וחצי, ולא לאפשר לו להתחרות - זו פשוט בדיחה".

כשנשאל האם פספוס הטורניר יקשה על ג'וקוביץ' להפוך לטניסאי הגדול בכל הזמנים, השיב טניסאי העבר: "ברור שהמרוויח העיקרי הוארפאל נדאל. ברור שנובאק צעיר יותר ולא נפצע, הוא יכול להגיע ל-25 זכיות בגרנד סלאם, אבל צריך לחשוב גם על האספקט המנטלי. זה לא פשוט להתאמן בלי לדעת האם תוכל לשחק או איך ייראה לוח השנה שלך. לקח לו ארבעה חודשים לחזור לעצמו אחרי מה שקרה לו באוסטרליה בתחילת השנה".

ג'ון מקנרו. "במקומו נולה הייתי מתחסן", צילום: איי.פי

טניסאי העבר האמריקאי הוסיף ושיבח את נדאל, שינסה לזכות בטורניר בפעם החמישית בקריירה ולחגוג גרנד סלאם 23 - שניים יותר מג'וקוביץ' ושלושה יותר מרוג'ר פדרר: "אני חושב שהוא יסיים את השנה במקום הראשון בעולם, אופתע מאוד אם לא. זה מדהים מה הוא עושה כרגע, בהתחשב בכמה זמן החמיץ בשנה שעברה בשל הפציעה ברגל. רפא תמיד עושה דברים שאי אפשר להאמין להם, ובגלל זה הוא הטוב או אחד הטובים אי פעם".

על פדרר אמר מקנרו: "במקומו, לא הייתי משחק בטורנירים, אני לא חושב שהוא רוצה להפסיד בסיבוב הראשון. חשבתי שהוא ישחק בלייבר קאפ ויפרוש בבאזל, במגרש הביתי שלו, אבל עכשיו שמעתי שהוא רוצה לשחק בשנה הבאה. המשחק שלו הוא הכי יפה שראיתי".

אלקרס. מחמאות ממקנרו, צילום: USA TODAY Sports
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ומה לגבי הדור הבא, למקנרו היתה תשובה די ברורה: "ברור שאף אחד מהצעירים האלה יגיע לרמה של שלושתם, שהם אגדות של ממש. אם הייתי צריך לבחור אחד, הייתי הולך על קרלוס אלקרס, הוא אתלט מדהים. יש לו משהו אחר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...