"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

UFC: ישראל אדסניה עומד לפגוש את הלוחם היחיד שניצח אותו בנוקאאוט

הלוחם הברזילאי, אלכס פריירה, שניצח את הניו זילנדי בקרב קיקבוקס ילחם מולו על תואר אלוף העולם במשקל בינוני • אדסניה: "זה הולך להיראות אחרת"

,עודכן
0השמעה
ישראל אדסניה, צילום: USA Today Sports

ישראל אדסניה, אחד מלוחמי ה-MMA המלהיבים והמובילים בעולם, יפגוש בחודש נובמבר בניו יורק את אלכס פריירה הברזילאי לעוד קרב בו ינסה לשמור על התואר שלו במשקל בינוני ב-UFC, אחרי שהשניים חתמו על החוזה לאירוע.

פריירה שהצטרף לארגון הבכיר בנובמבר 2021 אחרי קריירת קיקבוקסינג מרשימה, ניצח עד כה בכל שלושת הקרבות שבהם השתתף, וינסה להפוך לראשון שינצח את אדסניה במשקל הבינוני.

פריירה. עדיין בלתי מנוצח ב-UFC,צילום: AFP

ראשי ה-UFC ובראשם הקומישינר דיינה ווייט, למעשה פיללו להצלחתו של הברזילאי ויודעים שהקרב עשוי להיות שובר הקופות הגדול ביותר השנה - כיוון שפריירה הוא הלוחם היחיד שהצליח לנצח את אדסניה בנוק-אאוט, זה קרה בקרב קיקבוקס בשנת 2017.

אלוף העולם הניו-זילנדי סיפר לקראת הקרב: "תמיד רציתי להילחם בלוחמים הכי מסוכנים ואיכותיים, אחרי שהוא ניצח אותי בברזיל, אף פעם לא היו לי תוכניות לנסות לנקום או משהו כזה. אבל שוב, אני אומר לכם, היקום סידר את זה בצורה מושלמת. אז כן, אני הולך לעשות את זה אחרת הפעם".

There's only one man@Stylebenderwants next - and that's Alex Pereira 😤#UFC276pic.twitter.com/iFNbXt7hdE

— UFC (@ufc)July 3, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר