"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זהב נוסף: נבחרת ההתעמלות הקבוצתית החדשה של ישראל אלופת אירופה

הנבחרת, שנבנתה מחדש לאחר אולימפיאדת טוקיו וכוללת את עמית חדוות, דיאנה סברצוב, אופיר שחם, רומי פריצקי, שני בקנוב והדר פרידמן, קיבלה 69.950 נקודות בגמר הקרב-רב וסיימה בראש הפודיום • איטליה שנייה עם 69.650 נקודות ושלישית אזרבייג'אן עם 65.4 נקודות

,עודכן
0השמעה
הנבחרת על הפודיום. זהב נוסף באליפות אירופה, צילום: אורן אהרוני

ענקיות.אחרימדליית הזהב של דריה אטמנוב, נבחרת ההתעמלות הקבוצתית החדשה של ישראל, השיגה היום (שבת) גם כן את הזהב באליפות אירופה, הנערכת ב"אקספו" בתל אביב בתחרות הקרב רב.

הנבחרת, שנבנתה מחדש לאחר אולימפיאדת טוקיו וכוללת את עמית חדוות, דיאנה סברצוב, אופיר שחם, רומי פריצקי, שני בקנוב והדר פרידמן, הציגה את התרגיל עם חמשת החישוקים, לצלילי השיר "JUDAS" של הזמרת ליידי גאגא, עליו קיבלו 36.950 נקודות.

התרגיל השני, היה תרגיל משולב עם סרטים וכדורים, לצלילי מוסיקה אינסטרומנטלית מרגשת, בקטע כלי נגינה ללא שירה עליו קיבלו 33 נקודות.

מיצב מרהיב של הנבחרת הישראלית באליפות אירופה,צילום: אורן אהרוני
נבחרת ההתעמלות האמנותית של ישראל,צילום: אורן אהרוני
הישראליות מתרגשות לקראת תרגילי הגמר,צילום: אורן אהרוני
הנבחרת מודה לקהל הביתי,צילום: אורן אהרוני

בסך הכל, הנבחרת קיבלה 69.950 נקודות, איטליה סיימה שנייה עם 69.650 נקודות ושלישית אזרבייג'אן עם 65.4 נקודות. ישראל אף השיגה את מדליית הארד, המחולקת על פי הישגים כללים של המדינה (שתי מדליות זהב וגמר לעדי כץ).

את הנבחרת מובילה המאמנת הלאומית הראשית איילת זוסמן, יחד עם שלוש המאמנות אלה סמופלוב, נטשה סטיפנובה ונטלי מלכה, עוזרות המאמנות אידה מיירין ואלונה קושבצקי ומנהלת הנבחרת נטשה אסמולוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נבחרת ההתעמלות הקבוצתית החדשה של ישראל. אלופת אירופה,צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר