מרימת המשקולות ניקול רובנוביץ', סיימה היום (שישי) את אליפות אירופה שנפתחה באלבניה במקום החמישי הכללי, עם הישג שיא שלה בקריירה.
רובנוביץ' בת ה-24, המתחרה בקטגוריית משקל עד 76 ק"ג, הצליחה להניף 98 ק"ג, כאשר נכשלה בניסיון להניף 101 ק"ג, ולהשוות בכך את שיאה הלאומי. בדחיקה השיגה תוצאה של 116 ק"ג, קילו אחד יותר משיאה הקודם.
בסך הכל, בתחרות קרב 2 (חיבור של שתי הסגנונות), השיגה מרימת המשקולות הישראלית תוצאה של 214 ק"ג, שהעניקה לה את המקום החמישי הכללי.
מדובר בהישג השני בטיבו של ישראל באליפות אירופה, כאשר ב-2019, ניקול רובנוביץ' זכתה בארד בהנפה, אבל דורגה במקום התשיעי הכללי.
אצל הבנים, ארתור מוגורדומוב המתחרה במשקל עד 102 ק"ג, סיים עם 160 ק"ג את ההנפה, ו-200 ק"ג, בדחיקה, כשהוא מדורג נכון לעכשיו במקום הראשון בתום הקבוצה השנייה, כאשר רק בסיום הקבוצה הבכירה הוא ידע את דירוגו הסופי.
ביום ראשון הקרוב, תינעל האליפות, בהשתתפותו של דוד ליטבינוב במשקל מעל 109 ק"ג. כזכור, ליטבינוב ייצג את ישראל במשחקים האולימפיים בטוקיו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו