צפו: נבחרת הג'ודו ערכה טקס ליום השואה באליפות אירופה
17 הספורטאים, המאמנים הלאומיים ואנשי הצוות התכנסו באולם האימונים בבולגריה, ובשעה 10 בדיוק עמדו כמו כל עם ישראל בצפירה בת שתי הדקות • בשנים האחרונות, הנבחרת מקפידה לציין אירועים ומועדים חשובים במהלך שהותם בחו"ל
Your browser doesn’t support HTML5 audio
נבחרת הג'ודו של ישראל, הנמצאת באליפות אירופה בסופיה שבבולגריה, קיימה הבוקר (חמישי) טקס ליום הזיכרון לשואה ולגבורה.
חברי הנבחרתהכוללת 17 ספורטאים, המאמנים הלאומייםאורן סמדג'הבגברים ושני הרשקו בנשים ואנשי הצוות התכנסו ב-9:50 באולם האימונים בו הם שוכנים, הפעילו דרך האפליקציה את הרדיו ובשעה 10 בדיוק עמדו כמו כל עם ישראל בצפירה בת שתי הדקות, להתייחד עם ששת המיליונים היהודים שנרצחו על ידי הנאצים.
בשנים האחרונות, הנבחרת מקפידה לציין אירועים ומועדים חשובים במהלך שהותם בחו"ל. כך לפני מספר שנים בחזרה מאליפות אירופה במונפלייה, הנבחרת עצרה את הרכבים בגבול צרפת-ספרד, כדי להתייחד עם יום השואה.
עוד לפני הסכמי השלום עם מדינות המפרץ, הנבחרת שהצליחה להיכנס לאבו דאבי, קיימה קבלת שבת ביחד עם שרת הספורט דאז מירי רגב וכך קרה גם בביקור הייחודי שנה שעברה, במהלך תחרות המאסטרס שהתקיימה בקטאר.
אחרון חברי המשלחת אלוף אירופה מלפני שנתיים פיטר פלצ'יק, שהגיע רק היום (חמישי) ביחד עם יושב ראש האיגוד משה פונטי, ציינו אף הם את יום השואה, כשרגע לפני ההמראה השעון הראה על 10:00 וכולם נעמדו למשך שתי דקות של הצפירה.

