"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שינויים בסגל של מכבי תל אביב נראים כמו עניין של זמן
שני ההפסדים להפועל ירושלים, ואפילו הניצחון הקשה על עירוני קריית אתא, הראו שהצהובים לא מחוברים ולא מוכנים לעונת היורוליג שתיפתח בעוד ארבעה ימים ושהסגל לא מספיק איכותי • העוגן שכרגע אי אפשר לסמוך עליו, הקבוצה שנראית כמו אוסף יחידים והמרחק הגדול מהכדורסל של עודד קטש
ג'יילן הורד מאוכזב. צילום: אלן שיבר

שינויים בסגל של מכבי תל אביב נראים כמו עניין של זמן

שני ההפסדים להפועל ירושלים, ואפילו הניצחון הקשה על עירוני קריית אתא, הראו שהצהובים לא מחוברים ולא מוכנים לעונת היורוליג שתיפתח בעוד ארבעה ימים ושהסגל לא מספיק איכותי • העוגן שכרגע אי אפשר לסמוך עליו, הקבוצה שנראית כמו אוסף יחידים והמרחק הגדול מהכדורסל של עודד קטש

אבי סגל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעוד ארבעה ימים תפתחמכבי תל אביבאת עונת היורוליג, והיא צריכה לדאוג. עם שני הפסדים להפועל ירושלים באותו שבוע, וניצחון שהושג בקושי על עינוי קריית אתא, נדמה שהכנה כל כך גרועה לעונה, עוד לא הייתה לצהובים.

מעבר להפסדים, אי אפשר להתעלם מהיכולת של הקבוצה ומהכמות הגדולה של השחקנים שלא מתפקדים. מכבי תל אביב לא מוכנה לעונה והיא קיבלה השבוע נורות אזהרה בולטות. וכל זה לפני משחקים מול אנאדולו אפס במחזור הפתיחה בשלישי הקרוב, ודרבי ביורוליג מול הפועל תל אביב במחזור השלישי שבוע לאחר מכן.

כשרואים עד כמה מחוברת הפועל ירושלים כבר בשלב מוקדם זה, מקבלים השתקפות על מצבה של מכבי תל אביב, שהביאה שמונה שחקנים ונראית כמו אוסף של יחידים. נראה שלא ירחק הזמן ויהיו שינויים בסגל. מה שיש כרגע - לא מספיק.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

עודד קטש, צילום: אלן שיבר

צרות בקו הקדמי

קו הפנים של מכבי תל אביב נכון לעכשיו הוא רומן סורקין וג'יילן הורד. טי ג'יי ליף, מרסיו סנטוס וקליף אומורי, שעוד לא שיחק במשחק רשמי, לא ממש קיימים. העניין הוא שגם עם הורד יש בעיה. במצבים כאלה היה אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, אבל מאז שחזר מהיורובאסקט הצרפתי נראה לא מפוקס ולא דומה לשחקן היעיל שאנחנו מכירים. המאזן שלו בשני המשחקים מול ירושלים - 2 מ-16 לשתי נקודות.

כאב ראש רק מתגבר כשמבינים שהבעיות לא ייפתרו רק בחיזוק הקו הקדמי. עודד קטש צריך לדאוג יותר מכל מחוסר החיבור, חוסר השטף והיעדר המשחק הקבוצתי. מה שתמיד אפיין את הקבוצות של קטש היה הזרימה וחלוקת הכדור בהתקפה.היום מול ירושלים, מכבי מסרה רק עשרה אסיסטים.

ג'יילן הורד ויובל זוסמן, צילום: אלן שיבר

לפחות בשלב זה, מכבי משלמת מחיר על חוסר הניסיון האירופי של לא מעט שחקנים. זה כולל את ג'ף דאוטין ג'וניור - פוטנציאל גדול שבמשחקים האחרונים לא מוצא את עצמו. השאלה מה יקרה קודם: השחקנים החדשים ייכנסו לעניינים, או שהיורוליג תברח להם?

גם לוני ווקר, כוכב גדול ככל שיהיה, לא יספיק לבדו. גם הוא זקוק לזמן הסתגלות משלו ובכל מקרה אי אפשר שהכל יהיה עליו. אם זה יקרה, זה לא יהיה כדורסל של קטש.

מעבר לבעיות של כניסה לכושר והסתגלות, הסגל לא מספיק איכותי. איך שלא תהפכו את זה, מכבי זקוקה לחיזוק. קטש הודה שהוא מודאג וש"אנחנו לא מספיק טובים". לא המסר שהיו רוצים לשמוע במועדון ובקהל לפני שהוא נכנס לגוב האריות של היורוליג.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...