הפועל ירושלים ניצחה 69:79, ומכבי תל אביב איבדה תואר שני בשבוע
חמישה ימים אחרי הניצחון בסופר קאפ, האדומים גברו על הצהובים גם בחצי גמר גביע ווינר • הקבוצה של עודד קטש כמעט חזרה מפיגור 17, אך לא הצליחה להשלים מהפך • 22 לג'ארד הארפר, משחק נפל לג'יילן הורד
בחלומות הכי גרועים שלה,מכבי תל אביבלא חלמה שתפסיד פעמיים לאחת היריבות הגדולות שלה עוד לפני שעונת היורוליג בגלל נפתחה. חמישה ימים אחרי ההפסד בסופר קאפ בהיכל מנורה, היום (בחולון) הצהובים נכנעולהפועל ירושלים79:69 בחצי גמר גביע ווינר, ואיבדו עוד תואר.
קלעו להפועל ירושלים:ג'ארד הארפר 22, קאדין קרינגטון 16, ג'סטין סמית', אנתוני לאמב וג'וזאיה ג'ורדן ג'יימס 8 כ"א, רועי הובר 6, נמרוד לוי ויובל זוסמן 5 כ"א, אוסטין ווילי 1. שותף ולא קלע: רועי פריצקי.
קלעו למכבי תל אביב:ג'ימי קלארק 16, לוני ווקר 12, תמיר בלאט 10, וויל ריימן ורומן סורקין 7 כ"א, גור לביא 6, ג'ון דיברתולומיאו 4, מרסיו סנטוס 3, ג'ף דאוטין ג'וניור וטי ג'יי ליף 2 כ"א. שותף ולא קלע: ג'יילן הורד.
בניגוד ליום ראשון הפעם לוני ווקר כן היה בסגל, אבל נוכחותו של כוכב הצהובים היום לא מנעה מהאדומים לשלוט במשחק כמעט לכל אורכו. מחצית ראשונה באחוזים גבוהים מחוץ לקשת סידרה לקבוצה של יונתן אלון יתרון 10 בהפסקה, וברבע השלישי היתרון צמח בשיאו ל-17 נקודות.
הצהובים הורידו את ההפרש לנקודה בלבד עם ריצת 0:12 בתחילת הרבע הרביעי, אבל הם לא הצליחו להעביר אליהם את היתרון. ריצת 1:9 של הירושלמים מאותו הרגע הכניעה את קבוצת היורוליג, שלא הצליחה להתרומם שוב.
ג'ארד הארפר כהרגלו הוביל את האדומים עם 22 נקודות. קאדין קרינגטון, שבלט בסופר קאפ, שוב נראה טוב עם 16 משלו. ג'ימי קלארק הוביל את הקלעים בצד הצהוב עם 16 נקודות, ג'יילן הורד רשם משחק נפל עם אפס נקודות ב-0/7 מהשדה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
