"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההכרעה במחזור הנעילה: מכבי יפו ניצחה את כסייפה והתקרבה לליגה הלאומית

ליגה א' דרום: קבוצת האוהדים עשתה את שלה עם 1:2 על כסייפה בשדרות, אבל ההכרעה נדחתה למחזור הסיום (ברביעי) בעקבות הניצחון של כפר שלם 0:3 על ירמיהו חולון

,עודכן
0השמעה
שחקני יפו חוגגים, צילום: אורן אהרוני

מכבי קביליו יפו עשתה היום (שישי) צעד גדול לעבר הליגה הלאומית עם ניצחון 1:2 על כסייפה, והיא תלויה בעצמה לקראת מחזור הנעילה של ליגה א' דרום ביום רביעי.

מאות אוהדים ליוו את הקבוצה דרומה, למגרש העירוני בשדרות, וקיוו לראות את קבוצתם מתאוששת מההפסד המפתיע בשבוע שעבר 2:0 לבית"ר נורדיה ירושלים, כשידעו שכל איבוד נקודות במשחק יכול לעזור להפועל כפר שלם ושמשון כפר קאסם לתפוס את הפסגה.

ואכן, הפתיחה הייתה כולה של המארחים, שכבר לאחר 12 דקות, מ.ס עירוני כסייפה עלתה ראשונה על הלוח מרגלו של אבי מסיקה, אבל אז יפו החלה להתעורר, ומי אם לא ערן לוי, הצליח מבעיטה מחוץ לרחבה להשוות בדקה ה-31 את התוצאה ל-1:1, שהייתה גם תוצאת המחצית.

האוהדים בטירוף,צילום: אורן אהרוני

במחצית השנייה יפו לחצה על הגז ורצתה להבטיח את מקומה בליגת המשנה, כל זאת מבלי שידעה מה מתרחש במגרשים האחרים. בדקה ה-72, עומרי כהן העלה את האורחים ליתרון חשוב, אבל בינתיים בשדרות שמעו שכפר שלם מוליכה, ולכן ידעו שגם במקרה של ניצחון, החגיגות ייאלצו להמתין למשחק בשבוע הבא.

במחזור הנעילה של הליגה ביום רביעי, מכבי יפו תארח את מכבי יבנה, וכפר שלם תארח את מ.כ. מכבי ע. אשדוד. יפו מובילה את הטבלה עם 72 נקודות בעוד לכפר שלם 70 נקודות.

ערן לוי משווה,צילום: אורן אהרוני
כסייפה עולה ליתרון,צילום: אורן אהרוני
צופים מהגגות,צילום: אורן אהרוני
היפואים בטירוף,צילום: אורן אהרוני
אוהדי יפו. היידה בי היידה בו,צילום: ברני ארדוב
עומרי כהן סידר שער ניצחון,צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ערן לוי בעננים,צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר