"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אוהדי מכבי חיפה בטירוף לקראת משחק העונה
אתר ההזמנות שמפעיל המועדון קרס, וכשחזר לפעילות - כל 7,000 הכרטיסים שהוקצו למכירה פשוט נחטפו • 2,800 כרטיסים הועברו לאוהדי האורחת הפועל ב"ש • ההכנות לקראת המשחק בסמי עופר (4 באפריל) יעלו הילוך ביום רביעי, כשכל שחקני הנבחרות והזרים שבחופשה יחזרו להתאמן
| צילום: באדיבות מכבי חיפה

אוהדי מכבי חיפה בטירוף לקראת משחק העונה

אתר ההזמנות שמפעיל המועדון קרס, וכשחזר לפעילות - כל 7,000 הכרטיסים שהוקצו למכירה פשוט נחטפו • 2,800 כרטיסים הועברו לאוהדי האורחת הפועל ב"ש • ההכנות לקראת המשחק בסמי עופר (4 באפריל) יעלו הילוך ביום רביעי, כשכל שחקני הנבחרות והזרים שבחופשה יחזרו להתאמן

,עודכן
0השמעה

אוהדי מכבי חיפה התנפלו הבוקר (ראשון) על הכרטיסים למשחק העונה מול הפועל ב"ש, שייערך ביום שני הבא (4 באפריל) - ורכשו את כל 7,000 המקומות שהוקצו להם.

עם פתיחת המכירה, אתר הכרטיסים שמפעיל המועדון פשוט קרס. זמן קצר לאחר מכן חזר האתר לפעילות, והכרטיסים אזלו. יש לציין כי המכירה לא נפתחה לקהל הרחב, אלא רק לטובת המנויים וחברי "גרין פלוס" בלבד. בסך הכל, כ-27 אלף אוהדים ירוקים יהיו בסמי עופר במשחק העונה הראשון של הפלייאוף העליון לעונת 2021/22.

אוהדי מכבי חיפה,צילום: אלן שיבר

כ-2,800 כרטיסים הועברו להפועל ב"ש לטובת הקהל האורח. כבר עכשיו מפורסמים פוסטים ברשתות החברתיות מצד אוהדים שמעוניינים לרכוש כרטיס כמעט בכל מחיר. "זה היה צפוי", הודו במועדון מהכרמל, "הודענו על המכירה לפני כמה ימים, ואנשים ניסו להשיג כרטיסים בכל מחיר. 30 אלף מקומות בלבד מרגישים לפעמים כאילו שזה לא מספיק לקהל שלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, הקבוצה מתאמנת באופן רגוע יחסית, ללא שחקני הנבחרות והזרים שבחופשה. רק ביום רביעי יעמוד לרשותו של המאמן ברק בכר סגל מלא, וההכנות למשחק העונה הראשון בפלייאוף העליון יעלו הילוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו