"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השינוי של בכר: שהר חוזר להרכב

החלוץ יקבל את ההזדמנות בגומלין מול נורשפינג השבדית במקומו של קאריז'ו, שיירד לספסל • בב"ש מאמינים שטרנר שוב יתמלא: "הכל אפשרי עם הקהל שלנו"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // בן שהר. השינוי הבודד של ברק בכר

דריכות בהפועל ב"ש לקראת הגומלין מחר מול נורשפינג השבדית בגומלין מוקדמות הליגה האירופית (1:1 במשחק הראשון). העפלה לשלב הפלייאוף, שם ככל הנראה תחכה פיינורד ההולנדית, שווה עבור המועדון קרוב לשני מיליון שקלים.

"ההגרלה בשלב הבא קשה מאוד בדרך לבתים, אבל הבאנו את עצמנו למצב טוב כדי להגיע לפחות לפלייאוף וצריך לעשות זאת", אמרו הבוקר (רביעי) במועדון. יחד עם זאת, המאמן ברק בכר הבהיר לשחקנים שלו כי השבדים עיקשים וקשים לשבירה.

מבחינת ההרכב הפותח צפוי רק שינוי אחד מה-11 שפתחו לפני השבוע בנורשפינג. החלוץ בן שהר צפוי לשחק במקומו של חוסה אנחל קאריז'ו. במרכז ההגנה ימשיך לפתוח עמית ביטון במקומו של מיגל ויטור שהצטווה למנוחה מוחלטת בעקבות זעזוע המוח שעבר לפני כשבועיים. הקשר חנן ממן שנפצע שוב, אך הפעם בקרסול, לא יהיה בסגל.

בב"ש מאמינים כי אצטדיון טוטו טרנר יהיה מלא מחר. "עם האווירה שהקהל יוצר אצלנו בבית הכל אפשרי", סיכמו במועדון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר