"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערן לוי מתחיל להתאמן בהפועל חדרה

הקשר הוותיק, שדחה בקיץ הצעות מהליגה השניה והשלישית, יקבל הזדמנות להרשים את הצוות המקצועי • "לשני הצדדים אין מה להפסיד. על האיכויות של ערן אין מחלוקת", אמרו במועדון • קשר וחלוץ זרים ייבחנו בימים הקרובים

,עודכן
צילום: דוברות הפועל חדרה // ערן לוי עם המדים של הפועל חדרה. חוזר לליגת העל?

החלוץ ערן לוי יחל להתאמן בהפועל חדרה וינסה להרשים את המאמן אורי גוטמן. אם כך יהיה, עשוי השחקן לחתום בקבוצה. כזכור, לוי לא מצא קבוצה במהלך הקיץ ודחה מספר הצעות בליגה הלאומית ובליגה א'. לאחרונה נוצר קשר בין מקורבים לשחקן והמנהל המקצועי אורן גולן והוחלט לתת ללוי הזדמנות. "לשני הצדדים אין מה להפסיד", אמרו במועדון, "על האיכויות של ערן לוי אין עוררין. טבעי שאחרי תקופה בה לא עשה הכנה צריך לבדוק את כושרו".

מעבר לערן לוי, מספר שחקנים זרים הצטרפו לאימוני הקבוצה וייבחנו במהלך הפגרה. מדובר החלוץ ממוצא סקוטי ג'איי קוויטונגו שכבר מתאמן מספר ימים. קוויטונגו בן ה-22 הגיע לארץ כמו גם הקשר הצרפתי חוסיין זאקואני, בן ה-21. זאקואני גדל במארסיי ושיחק בקבוצת המילואים שלה עד שעבר בעונה שעברה לטריקלה מהליגה היוונית השנייה.

מעבר לכך, הקשר האנגלי ניית'ן אודווה, ששיחק בהפועל חדרה בעונה שעברה, שב לארץ אחרי שהביע נכונות לחזור לחדרה, אם כי הוא יצטרך להראות כי מקומו בקבוצה. המנהל המקצועי אורן גולן והמאמן אורי גוטמן יקבלו החלטות לגבי הנבחנים בימים הקרובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר