"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גוואנגז'ו R&F להתאחדות: "לא נשחרר את זהבי וסבע"

הקבוצה הסינית שבה משחקים שני שחקני נבחרת ישראל הודיעה כי השניים לא ישוחררו למשחקים הקרובים בגביע האומות מול סקוטלנד בחוץ (4.9) וסלובקיה בארץ (7.9) • הסיבה: החובה במדינה לבידוד של 15 יום לגבי כל מי שיוצא מגבולותיה • ההתאחדות בתגובה: "נפעל מול הקבוצה"

,עודכן
צילום: עודד קרני // ערן זהבי ודיע סבע במדי הנבחרת. יצליחו להגיע בזמן?

ההתאחדות לכדורגל קיבלה היום (חמישי) מכתב רשמי מקבוצת גוואנגז'ו R&F הסינית, בה משחקים שני שחקני נבחרת ישראל ערן זהבי ודיא סבע, לפיו הם לא ישוחררו למשחקים הקרובים מול סקוטלנד בחוץ (4.9) וסלובקיה בארץ (7.9).

הקבוצה הסינית נימקה את החלטתה במבנה החדש של הליגה, עם חזרתה למשחקים לאחר עצירתה בעקבות נגיף הקורונה, והחובה בסין לבידוד של 15 יום לגבי כל מי שיוצא את גבולות המדינה וחוזר אליה.

מההתאחדות לכדורגל נמסר:" נפעל מול הקבוצה בניסיון להסדיר את שחרור השחקנים לטובת משחקי ליגת האומות דרג B. מדובר בתופעה רחבה איתה מתמודדות רוב ההתאחדויות באירופה לנוכח מדיניות הבידוד הייחודית לכל מדינה, המקשה על שחרור שחקנים בחלון הבין-לאומי שנקבע על ידי פיפ"א. ההתאחדויות התבקשו להסדיר את הנושא מול הקבוצות ככל שניתן, כאשר ברור כי המשחקים יתקיימו כסדרם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר