"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: בית"ר ירושלים במו"מ עם הברזילאי מתאוסיניו

על פי דיווחים בברזיל, במועדון מנהלים שיחות עם קבוצת אמריקה מיניירו, מהליגה השנייה, בנוגע לקשר בן ה-22 • בבירה רוצים לצרף את השחקן בהשאלה עד לתום העונה

,עודכן
צילום: אורן בן חקון // סלובדן דראפיץ' אימון. יקבל חיזוק משמעותי?

האם בית"ר ירושלים בדרך לחיזוק משמעותי? על פי דיווחים בברזיל, הנהלת הצהובים שחורים מקיימת משא ומתן מתקדם עם קבוצת אמריקה מיניירו, מהליגה השנייה בברזיל, בנוגע לקשר מתאוסיניו בן ה-22.

הירושלמים אכן מעוניינים בשחקן והיו רוצים לצרף אותו בעסקת השאלה עד לתום העונה הנוכחית עם אופצייה לרכישתו של מתאוסיניו, תמורת כמיליון דולר.

השחקן עצמו טרם החליט אם הוא מוכן להגיע לשחק בישראל, כאשר על פי התקשורת בברזיל, לקבוצה של משה חוגג צפוי מאבק קשה על החתמת השחקן, מפני שסנטוס, אחת הקבוצות הגדולות במדינה, שוקלת לרכוש אותו תמורת מיליון דולר. למתאוסיניו יש 122 הופעות במדי אמריקה מיניירו, בה כבש 11 שערים מאז עלה לקבוצה הבוגרת.

בתוך כך, נקבע כי המשחק בין בית"ר להפועל חדרה, אשר נדחה עקב הנחיית משרד הבריאות, יתקיים ביום שבת (26.09) בשעה 20:30. עקב שיבוץ זה, המשחק בין הפועל חיפה להפועל ת"א, אשר יתקיים גם כן בשבת, הוזז לשעה 18:00.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר