"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארגון השחקנים נגד הפועל ת"א: הפעולה אינה חוקית

המועדון הוציא את השחקנים ועובדי הקבוצה לחל"ת רטרואקטיבית, בארגון השחקנים דורשים לבטל את המהלך מיידית: "רואים בחומרה את הפעולה החד צדדית והכוחנות שהפגנתם"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני הפועל ת"א. הוצאו לחל"ת רטרואקטיבית

בארגון השחקנים זועמים על המהלך החד צדדי של הנהלת הפועל ת"א, שהוציאה לחל"ת באופן רטרואקטיבי את עובדי הקבוצה והשחקנים, וקיזזה משכר חודשה ספטמבר שלא כדין. במכתב ששלחו ניר אלון ראש חטיבת הספורט בהסתדרות, ומושיקו מישאלוף מנכ״ל ארגון השחקנים, נכתב בשם שחקני הקבוצה: "דורשים לבטל לאלתר את הקיזוז ולהזין שכר מלא לשחקנים מיידית".

על פי המכתב שנשלח להנהלת האדומים, בוצע קיזוז לא חוקי משכר חודש ספטמבר. "אתמול, דרך התקשורת, הודעו עובדי הקבוצה שהם יוצאים לחל"ת. למרות שההודעה בוטלה זמן קצר לאחר מכן, קיזוז משכר ספטמבר בוצע שלא כדין, קרי: לשיטתכם הם היו 3 שבועות בחל"ת, רק לא ידעו שהם בחל"ת. בתקופה זו מדי יום השחקנים ביצעו אימונים בזום, באופן סדור, והתאמנו לפי דרישותיכם".

עוד נכתב כי "מעבר לכך שבמצב של עבודה אין אפשרות לקבוע בדיעבד שמדובר בחל"ת, ומעבר לכך שחל"ת לא יכול להיקבע בדיעבד ולו מן הטעם שעובדים לא יכולים לחתום ללשכת האבטלה 'בדיעבד', אנחנו רואים בחומרה רבה את הפעולה החד צדדית שבוצעה, את היעדר השיח ואת הכוחנות שהפגנתם בפועלכם. מדובר בצעדים שאינם חוקיים והם אסורים על פי דין".

"אנו דורשים מכם לבטל לאלתר את הקיזוז ולהזין שכר מלא לשחקנים כבר כעת. העובדים קיבלו הנחיה חד משמעית לא לחתום על הניירת שהעברתם להם. יש דרך לנהל שיח ביחס לזכויות העובדים, הדרך שבחרתם בה היא לא זו. ככל שהדברים לא יתוקנו מיידית נדע כיצד להגיב משפטית וארגונית".

יש לציין כי בניגוד לסגר הראשון, הפעם לשכת התעסוקה ו/או הביטוח לאומי, לא מאפשרים דיווח רטרואקטיבי של חל"ת וכן הוצאה לחל"ת חייבת להיות בהסכמה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר