"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביקורת במכבי ת"א על ספסול גררו

פטריק ואן לוון בעין הסערה נוכח ספסול החלוץ הלוהט, אך משדר עסקים כרגיל: "אין לחץ, השחקנים מרוכזים" • מנגד, דור פרץ יודע שגורל האליפות על הפרק: "אין מקום לעייפות. שום תירוץ לא מתקבל" • יונתן כהן חזר לשחק

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי תל אביב אתמול

"שום דבר לא יבוא לנו בקלות. זו אליפות שצריך לקחת בכוח", כך אומרים במכבי תל אביב,אחרי התיקו (1:1) המאכזב נגד מ.ס. אשדוד, שבגללו הפסגה נותרה של מכבי חיפה, ויכול להיות שהמפגש ראש בראש עם הירוקים יהיה זה שיכריע השנה את האלופה הבאה.

המאמן פטריק ואן לוון ספג ביקורת על בחירת ההרכב שלו, במיוחד על כך שסיפסל את אדוארדו גררו, אחרי שכבש 3 שערים בשני המשחקים הקודמים. ההולנדי הסביר את ההחלטה ואמר: "צריך לגרום לשחקנים צעירים להבין שגם אחרי הצלחות עליהם להמשיך לעבוד קשה. אדוארדו נכנס מהספסל והביא איתו הרבה התלהבות, כוחות, אבל לפעמים זה גרם לו גם להתבלבל".

ואן לוון המשיך להסביר את ספסולו של החלוץ: "רציתי לשלב אותו בהדרגה במחצית השנייה ולא מהדקה הראשונה שהוא היה יכול להגזים עם ההתלהבות שלו וככה אני רואה את זה. אני מנסה להכניס אותו בזמן הנכון ולתת לו לצבור את הניסיון אבל זה לא אומר שכל שבוע הוא ישחק 90 דקות. יש הרבה שחקנים על העמדה הזאת וזה יכול לאפשר לי לחשוב אחרת ממה שהתקשורת תצפה".

מלבד הדברים של ההולנדי אשר מהם ניתן להבין כי בחר לא לפתוח עם החלוץ הפנמי כדי להוריד אותו לקרקע, במכבי סבורים כי בכל הרכב הם היו צריכים לנצח את אשדוד והם סבלו מ"הרבה חוסר מזל", כפי שאמרו במועדון, בגלל ההחמצות הרבות. ואן לוון סיכם: "לא מרגיש שיש לחץ בתוך הקבוצה או מסביב לקבוצה. השחקנים יודעים מה אנחנו רוצים להשיג ובזה הם מרוכזים".

דור פרץ התייחס להחמצה שלו ואלה של חבריו ואמר: "פעם זה נכנס ופעם לא ככה זה הכדורגל. רציתי בכל מעודי להביא את הניצחון לקבוצה אבל לא יצא לי. יש עוד דרך ארוכה ונצטרך להוכיח כל משחק מה אנחנו שווים".

פרץ סיכם: "כקבוצה שרוצה את התואר אסור לנו להיראות ככה ואנחנו חייבים לשחק טוב מהדקה הראשונה ולא רק ב-30 דקות האחרונות. אנחנו צריכים לגמור משחקים מוקדם. במרוץ אליפות כל כך הדוק אין מקום לעייפות או לכל תירוץ אחר. שום תירוץ לא מתקבל ונצטרך לתת את הכי טוב שלנו עד סוף העונה".

הבשורה היותר מעודדת היתה מכיוונו של יונתן כהן, שחזר לשחק אחרי שלושה חודשים, שיחק יותר מחצי שעה והציג יכולת טובה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר