הפועל ב"ש בחצי גמר גביע הטוטו אחרי 1:2 על מ.ס אשדוד

הקבוצה של רוני לוי ניצחה 1:2 באצטדיון הי"א את הקבוצה המקומית במשחק האירופאיות • בריירו (49, שער אדיר) ואנסה (62) כבשו לקבוצה מבירת הנגב, אבו עקל (58) השווה זמנית • מיכה עלה מהספסל

שחקני הפועל ב"ש, צילום: צילום: לירון מולדובן

הכדורגל הישראלי חזר עם משחק במסגרת מסלול האירופאיות של גביע הטוטו בין מ.ס אשדוד להפועל באר שבע. איכשהו, זה הכי שלנו ולא משנה אם אצטדיון הי"א לא מזכיר אפילו מגרשי אימון ביורו 2020 שרק הסתיים.

פרצופים חדשים, אור אינברום חזר הביתה לאשדוד זה כמו לקנות ירקות מהדרום ויוג'ין אנסה בבאר שבע זה כמו לייבא לנגב ולהרגיש מרוצה. רק מי שבאמת אוהב כדורגל ישראלי יבין את הכוונה. אז נכון שזה לא הארי קיין או לורנצו אינסינייה, אבל זה שלנו. אפילו היו שערים שגם האירופאים לא ראו ביורו.

צילום: לירון מולדובן,

מריאנו בריירו העלה את באר שבע ליתרון (49) בבעיטת יעף אדירה שלא היתה מביישת אף שחקן שעלה על הדשא בוומבלי בשבוע שעבר, פיראס אבו עקל השווה (58) אבל הרכש החדש, יוג'ין אנסה, החזיר את ב"ש הביתה עם ניצחון (62).

בין לבין היה נחמד לראות את דור מיכה שב לליגת העל אחרי עונה אחת בגלות. בכלל, באר שבע העונה תהיה קבוצה מעניינת, לטוב ולרע. גם אשדוד, עם עוד פרוייקט צעירים מאת ג'קי בן זקן את רן בן שמעון. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בריירו. גול ענק, צילום: לירון מולדובן,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר