בסרביה הציעו: הכוכב האדום צריכה למנות את רן קוז'וך

אחרי שחולל סנסציה במוקדמות ליגת האלופות, שמו של המאמן עלה: "כמו במקרה של ברק בכר" • דיאן סטנקוביץ' איבד עשתונות וצפוי להיות מפוטר, ישיבת חירום כבר נקבעה על ידי מועצת המנהלים

אחרי שהפועל באר שבע היממה את הכוכב האדום בלגרד והדיחה אותה ממוקדמות ליגת האלופות, בסרביה הציעו למועדון למנות את רן קוז'וך למאמן - בדיוק כפי שקרה עם ברק בכר, אחרי שהדיח את אותה יריבה בקיץ 2022. בשני המקרים המאמן המודח היה דיאן סטנקוביץ'.

סטנקוביץ' הוא אחד המאמנים המצליחים והמוערכים בהיסטוריה של הכוכב האדום, אולם נכשל בכל ארבעת הניסיונות שלו להעפיל לליגת האלופות. פעמיים תוך ארבע שנים הייתה זו יריבה ישראלית: מכבי חיפה של בכר בקיץ 2022, וכעת הפועל ב"ש של קוז'וך.

באתר "ספורטסקה" הודו שהסרבי ספג נוק אאוט מוחלט מהישראלי והציעו: "הכוכב האדום הייתה מנצחת 0:5 אם קוז'וך היה מאמן אותה וסטנקוביץ' היה בצד השני, זה איתות מספיק כדי שהמועדון יבצע מהלך דומה לזה שהתרחש בקיץ 2023. קוז'וך בתפקיד בכר החדש".

רן קוז'וך,

על קוז'וך עצמו כתבו: "מדובר במאמן שנכנס יחסית לאחרונה למים העמוקים ומשך תשומת לב בכדורגל הישראלי תוך זמן קצר, הכוכב האדום צריכה לשים לב אליו. גם בכר 'המליץ' על עצמו מול הכוכב האדום ומונה שנה לאחר מכן, בישראל ממשיכים לייצר מאמנים מוכשרים".

בינתיים, לפי הדיווחים בכלי התקשורת סטנקוביץ' צפוי לסיים את דרכו במועדון. המאמן איבד את העשתונות והורחק עוד במצב של 0:0, לאחר מכן הדרומיים כבשו פעמיים והשלימו 0:3 מהמם בסיכום שני המשחקים. אחרי המשחק המאמן לא הגיע למסיבת העיתונאים.

בסרביה כעסו מאוד: "התנהגות המועדון כלפי העיתונאים שחיכו לשווא להצהרות מהשחקנים והמאמן היא בלתי מקובלת". הוכרז כי מועצת המנהלים של הכוכב האדום קבעה ישיבת חירום להיום בצהריים ושם צפויים ככל הנראה להכריז על פיטוריו של סטנקוביץ'. קוז'וך יעלה על הפרק?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דיאן סטנקוביץ', צילום: אודי ציטיאט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר