הפועל באר שבע היממה את הכוכב האדום בלגרד וניצחה אותה 0:1 במשחק הראשון במסגרת הסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות. עם יתרון קטן, הדרומיים יגיעו ביום שלישי לבירת סרביה, שם מכינים להם קבלת פנים לוהטת במיוחד כפי שהאוהדים המקומיים יודעים לתת באצטדיון "המרקנה".
הקבוצה של דיאן סטנקוביץ' ניצחה אתמול 0:2 את נובי פאזאר במסגרת הליגה הסרבית והיא תפגוש את הפועל ב"ש כשהיא במאזן מושלם בזירה המקומית. בינתיים, המקורבים למועדון דוחפים את האוהדים להסתער על הכרטיסים למשחק מול אלופת ישראל ומאמינים שהדרך להפוך עוברת ביציעים העמוסים.
"האוהדים הם הקפטן של הקבוצה, אני לא טועה כשאני אומר את זה, הם לעולם לא יאכזבו. עכשיו זה הרגע", הכריז סטנקוביץ'. "ביום שלישי אנחנו צריכים כל קול, כל לב, כל יד". בבלגרד מתכוננים ל"גמר" הראשון של העונה, כשהעפלה לליגת האלופות הייתה אחת המטרות העיקריות של המועדון בבניית הסגל.
הלחץ בכוכב האדום בשיאו
המאמן, שכבר הודח בעבר מול יריבה ישראלית, ניסה להוריד את מפלס הלחץ: "אני מצטער שזה שוב קורה, שמשחקים כאילו זה גמר למרות שזו רק פתיחת העונה. פשוט תהיו רגועים, הגישה תהיה כפי שהיא צריכה להיות, רק האנרגיה תהיה שונה. יש לנו סיכוי גדול, באצטדיון שלנו זה אמור להיראות טוב".
המועדון גייס גם את שחקן העבר, בושקו ג'ורובסקי, כדי להחדיר מוטיבציה לקראת הגומלין. ג'ורובסקי שותף למהפך מול באזל ב-1980, אז השווייצרים ניצחו 0:1 במשחק הראשון, אך הכוכב האדום הפכה עם 0:2 בגומלין בבית. "אנחנו טובים יותר מהפועל ב"ש, צריכים להיות זהירים ומרוכזים", הוא הכריז.
"זה תלוי בנו לשחק כמו שאנחנו יודעים, ללחוץ כמה שיותר כמו שעשינו אז מול באזל ולא לאפשר טעויות נאיביות. אנחנו יכולים להבקיע שניים-שלושה שערים ולהעפיל. האוהדים האמיתיים הם אלה שתומכים גם ברגעים הקשים במהלך המשחק, יש לנו כל כך הרבה שחקנים טובים שקשה לבחור".

