שחקני הפועל תל אביב חוגגים. צילום: מדיה הפועל תל אביב

הפועל תל אביב נגד משחק הכדורגל הפופולרי: "השמדנו אותם"

מואיז ספרא, בנו של בעלי המועדון אדמונד ספרא, הגיב להחלטת חברת EA לכלול במשחק את לודוגורץ למרות שזו הודחה מול הקבוצה הישראלית: "זה אפילו לא היה קרוב"

[object Object]

האם נראה בקרוב קבוצה ישראלית במשחק הפופולרי EAFC? מואיז ספרא, בנו של בעלי הפועל תל אביב אדמונד ספרא, תקף את החלטת מארגני המשחק להוסיף את לודוגורץ תחת הקטגוריה של "שאר העולם".

הפועל ת"א ניצחה 2:4 בסיכום שני המשחקים של הסיבוב השני בקונפרנס ליג את הקבוצה הבולגרית, שאיבדה את תואר האליפות במדינה לאחר 14 אליפויות רצופות.

ספרא כתב בחשבון ה-X שלו: "השמדנו אותם לחלוטין, זה אפילו לא היה קרוב". הוא תייג את החשבון הרשמי של EASPORTS וכתב: "בבקשה תגידו לי, כמה עוד נצטרך לנצח כדי להיכלל במשחק?".

מואיז ספרא, צילום: אלן שיבר

בנוסף ללודוגורץ, מי שנוספה בגברים היא אומוניה ניקוסיה הקפריסאית. הקבוצות הישראליות לא זוכות לייצוג כבר למעלה מ-20 שנה במשחק הכדורגל הפופולרי, כאשר גם בהעפלות לליגות האירופיות יש קבוצה אחרת שמחליפה אותה.

בשנים האחרונות קבוצות רבות גם ביקשו להסיר את השימוש בשמן ובסמל שלהן במשחק הפופולרי לאור שיתוף פעולה עם חברות משחקים אחרות, מה שהוביל לשינוי השם עם שמירה על השחקנים, המאמן והאצטדיון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...