יחסי הימור משופרים, הפקדות ב-Apple Pay ותשלום זכיות מיידי
בשיתוף המועצה להסדר ההימורים בספורטככה חוזרים לאירופה: 0:2 ענק להפועל תל אביב על לודוגורץ
היה שווה לחכות 12 שנה • אלפי אוהדים אדומים סיפקו אווירה ביתית בהונגריה, ובאו על שכרם • עומרי אלטמן הבקיע (45), צ'יקו הכפיל (89) והקבוצה של אליניב ברדה סידרה לעצמה יתרון משמעותי לקראת הגומלין במוקדמות הקונפרנס ליג
ניצחון ענק להפועל תל אביב

אסף צור
הפועל תל אביב חיכתה 12 שנה כדי לחזור לרגע הזה, ובהחלט היה שווה לחכות. האדומים ניצחו 0:2 את לודוגורץ הבולגרית במשחק הראשון מבין שניים בסיבוב השני במוקדמות הקונפרנס ליג. עומרי אלטמן (45) וצ'יקו (89) כבשו והלהיבו אלפי אוהדים שצבעו באדום את היציעים במשחק ה"בית" בהונגריה. הבולגרים, עם עידן נחמיאס שעלה מהספסל, הם חברים קבועים במפעלים האירופיים בעשור האחרון, אבל אחרי התוצאה הערב הם בצרה גדולה לקראת הגומלין. המנצחת תפגוש בסיבוב הבא את ז'ילינה או קטוביץ', כשהמשחק הראשון ביניהן הערב הסתיים ב-1:2 לז'ילינה.
דקה 89: 0:2 להפועל תל אביב
הפועל תל אביב מכפילה את היתרון. בעיטה חופשית של סתיו טוריאל נהדפה על ידי שוער לודוגורץ, פרנאן מאיימבו הגיע לריבאונד ובעט לקורה. משם הכדור הגיע לצ'יקו, שדחק פנימה מקרוב.
דקה 45: 0:1 להפועל תל אביב

עומרי אלטמן | הפועל תל אביב, האתר הרשמי
יתרון אדום בהונגריה! סתיו טוריאל הגביה לרחבה ועומרי אלטמן, כפי שעשה בכל כך הרבה משחקים חשובים, היה שם כדי לנגוח לרשת של הירוקים.
הרכב הפועל תל אביב
אסף צור, בנג'מין קוקו, פרנאן מאיימבו, צ'יקו, דורון ליידנר, פלקאו, אנדריאן קרייב, סתיו טוריאל, עמנואל בואטנג, שאנדה סילבה, עומרי אלטמן
הפועל תל אביב חוזרת לאירופה

אוהדי הפועל תל אביב במשחק מול לודוגורץ
הפועל תל אביב עורכת את הופעת החזרה שלה לאירופה אחרי 12 שנה. מולה ניצבת בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג לודוגורץ הבולגרית - חברה קבועה במפעלים האירופיים כבר למעלה מעשור. אלפי אוהדים אדומים ליוו את הקבוצה של אליניב ברדה למישקולץ שבהונגריה, שם נערך משחק ה"בית". סתיו טוריאל, עמנואל בואטנג, שאנדה סילבה ועומרי אלטמן בחלק הקדמי של ברדה, בלם נבחרת ישראל עידן נחמיאס על הספסל של הבולגרים.