"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם תפנית מפתיעה: הרכש הכפול של מכבי תל אביב, ושני הזרים שעל הפרק

דן גלזר סיכם, ופרטים אחרונים מפרידים בין אסטר סוקלר לצהובים • סטליוס אנדראו יכריע בקרוב בצל ההתעניינות מאיטליה • והמגעים עם אמיר סהיטי חודשו • עושים סדר

, עודכן
0השמעה
הליו וארלה ואמיר סהיטי. צילום: אלן שיבר

מאז מינויו של קני מילר למאמן הראשי באופן קבוע, במכבי תל אביב עובדים על חיזוק. ביממה האחרונה נרשמו לא מעט התפתחויות בגזרה הזו.

דן גלזר סיכם את תנאיו והחתימה הרשמית אמורה להתבצע היום או מחר, ולאחריה תגיע גם ההכרזה הרשמית. גלזר ירוויח כ-300 אלף יורו לעונה בחוזה לשנתיים עם אופציה.

דן גלזר מול אולימפיאקוס, צילום: רויטרס

הבלם סטליוס אנדראו מחזיק בהצעות נוספות מליגות בכירות יותר, בהן הליגה הבכירה באיטליה. הקפריסאי העדיף את מכבי תל אביב על פני קבוצות נוספות ביוון ובאירופה, אך כרגע נותן עדיפות למיצוי המשא ומתן בארץ המגף.

בנוגע להצעה מאיטליה, הדברים תלויים מאוד בצד המקצועי, שכן לשחקן חשוב להבין איזה מעמד יהיה לו שם. אנדראו לוקח ברצינות את ההצעה ממכבי תל אביב והכרעה צפויה בקרוב.

סטליוס אנדראו, צילום: Sporting Charleroi

לגבי אסטר סוקלר, ביום שני התקיימה פגישה בין הצדדים כשמי שדוחף לעסקה הוא המנהל המקצועי סטיבן ואנהרן. הרצון הוא לסגור את העסקה מהר ככל האפשר וכעת נותרו כמה פרטים אחרונים לסגור בין המועדונים.

החלוץ הסלובני, שיגיע מראדניצ'קי 1923 הסרבית, צפוי לחתום לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת, או לשלוש שנים. השכר טרם סוכם אבל ההערכה היא שהחלוץ שהרוויח בעונה האחרונה כ-150 אלף יורו, ישודרג. בכל מקרה, סוגיית השכרה לא צפויה להוות מכשול בעסקה.

אסטר סוקלר, צילום: FK Radnicki 1923

אמיר סהיטי יגיע?

בנוסף, חלה תפנית בנוגע לאמיר סהיטי, לאחר שנראה שהוא היה בדרך החוצה. השחקן שהושאל לצהובים עם המבורג בחצי נהשנה החולפת לא יצא עם קבוצת הבונדסליגה למחנה האימונים, מה שממחיש את מצבו המקצועי אצל הגרמנים.

לאחרונה נציגיו בדקו עבורו אופציות נוספות מעבר לים אך השחקן לא קיבל הצעות לשביעות רצונו, מה שסלל את דרכו לחידוש ההתקשרות והמשא ומתן עם מכבי תל אביב לעונה הקרובה. ברקע נמצאים שני נושאים עיקריים - סגירת תנאיו הכספיים מתן מענה לסוגיה הביטחונית, שהעסיקה את סהיטי מאוד.

מהצד של מכבי תל אביב יש רצון גדול לסגור את העסקה ובימים הקרובים צפויות התפתחויות לכאן או לכאן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במגרש שלה- עומרי גלזר פרק מלא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

ניצן פלד

מגישת הפודקאסט "במגרש שלה", כתבת כדורגל ב״ישראל היום״ שמסקרת את הליגיונרים, מכבי ת״א והפועל ת״א. בעלת ניסיון של למעלה מעשור בתעשיית התקשורת, דוברת וסוכנת שחקני כדורגל.

כדאי להכיר