"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שומרת על הסגל ומוכנה לתרחיש האימים: כך תיראה הפועל באר שבע

האלופה מתמקדת בניסיונות להשאיר את לוקאס ונטורה וקינגס קאנגווה - אך אוספת שמות למקרה שהמצב ישתנה • בנוסף, היא צפויה לצרף מגן שמאלי זר במקומו של הלדר לופס • וגם: הריענון בסגל, מצבו של דן ביטון והשחקן שלא ימשיך במועדון

,עודכן
0השמעה
הלדר לופס וקינגס קאנגווה. צילום: דני מרון

הפועל באר שבע עוסקת בקיץ הזה בעיקר בשימור הסגל. לראיה, עיקר העבודה בשלב זה מתמקדבניסיונות להשאיר את הכוכבים הזרים, לוקאס ונטורה וקינגס קאנגווה, לפחותלמשחקי מוקדמות ליגת האלופות.

השניים הבהירו באופן חד משמעי כי ברצונם להתקדם, אך כל עוד לא תגיע הצעה קונקרטית שתספק את אלונה ברקת, הם יישארו בקבוצה. ונטורה כבר נמצא במחנה האימונים של הקבוצה, וקאנגווה צפוי להצטרף בהמשך.

ככל הנראה, האלופה צפויה לצרף מגן שמאלי זר חדש במקומו של הלדר לופס. האחרון סיים את העונה עם אליפות וכעת נמצא בחופשה. אגב, גם בקיץ שעבר התמונה הייתה דומה, ובסופו של דבר לופס המשיך במועדון.

לוקאס ונטורה וקינגס קאנגווה. כל עוד לא תגיע הצעה שתספק את אלונה, הם יישארו,צילום: ברני ארדוב

הריענון בסגל ומצבו של דן ביטון

הריענון בסגל הגיע עם צירופם של מרקו וולף, ניב יהושע והבלם איתי רוטמן מהפועל פתח תקווה. עם זאת, רן קוז'וך מעוניין לצרף בלם זר נוסף לצד ג'יבריל דיופ ושאר הבלמים הישראלים,בהם מיגל ויטור, שיפתח את עונתו ה-11 בבירת הנגב.

שי אליאס לעומת זאת, סיים את חוזהו ולא אמור להמשיך במועדון, בטח בעקבות הגעתו של יהושע לאותה המשבצת.

בתוך כל ההכנות, במועדון מקווים לבשורות טובות בנוגע לדן ביטון, שעובר בדיקות בתקווה שיוכל לשוב בעתיד לפעילות לאחר שאובחן עם דלקת בשריר הלב בשלהי העונה שעברה.

דן ביטון. מקווים לבשורות טובות מכיוונו,צילום: דני מרון

ההתפתחויות המשמעותיות בדרום, אם יהיו כאלה, יתרחשו רק אם יגיעו הצעות משמעותיות עבור ונטורה וקאנגווה. רק מצב כזה "יאלץ" את הצוות המקצועי לצרף להם מחליפים. בינתיים במועדון אוספים שמות למקרה שהמצב ישתנה, אך מקווים שבסופו של דבר שום דבר לא ישתנה.

הרכב משוער לעונת 2026/27:מרקו וולף, גיא מזרחי, ג'יבריל דיופ, בלם זר נוסף, מתן בלטקסה/מגן זר, לוקאס ונטורה, קינגס קאנגווה/קשר זר, אליאל פרץ, מוחמד אבו רומי, אמיר גנאח ואיגור זלאטנוביץ'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר