מנור סולומון ופיורנטינה אירחו היום (ראשון) את סאסאולו למשחק לא קל וסיימו ב-0:0 שקירב אותם צעד נוסף להישארות בליגה האיטלקית הבכירה - ולמרות זאת, השחקן הישראלי יצא מההתמודדות ברגשות מעורבים.
הוא אמנם יכול להיות מרוצה מאחר והשלים 90 דקות לראשונה מאז ה-14 בפברואר, אך מנגד יכול להיות מאוכזב במיוחד בעקבות החמצה גדולה שרשם בדקה ה-32 של ההתמודדות, כשקיבל כדור רוחב מושלם ונותר לבד במרחק 5 מטרים מהשער - אך פספס את המסגרת, ואולי את שער הניצחון שקבוצתו הייתה כל כך צריכה.
בסיום המשחק, סולומון ניגש לעמדת העיתונאים של "DAZN", נשאל על עתידו בקבוצה (לה יש סעיף לרכישתו) וסיפק תשובה מפתיעה: "אני עדיין לא יודע אם אשאר, אבל נהניתי מאוד מהזמן שלי כאן בפירנצה. נהניתי גם מהסביבה וגם מהאנשים, ואני רוצה לתת את כל כולי עד סוף העונה. בסוף העונה נדבר עם המועדון".
כאמור, לפי דיווחים לפיורנטינה יש אופציה בסך 8.7 מיליון ליש"ט לרכוש את מנור סולומון באופן קבוע בקיץ - אך היא עדיין מתלבטת עם לעשות זאת בעקבות הפציעות החוזרות שלו - שגורמות לסכום כה גבוה להיראות כמו סיכון.
מאז שהגיע לויולה, שחקן הכנף הישראלי רשם 15 הופעות בכל המסגרות, הפך לשחקן משמעותי מאוד ואף עזר לקבוצתו להיחלץ מקרבות התחתית ומהקו האדום - אך גם סבל מפציעות שגרמו לו להחמיץ לא מעט משחקים. על מנת להבטיח את ההישארות ב"סרייה א'", פיורנטינה תצטרך לנצח במחזור הבא את רומא. גם אם לא תצליח היא צפויה לשרוד, כשהיא רחוקה 9 נקודות מהמקום שמוביל לירידה, כשנותרו עוד ארבעה מחזורים.

