"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
200 אלף שקלים בלבד: השחקן שמעורר עניין אצל הקבוצות הגדולות
בבני סכנין מעוניינים לממש את האופציה על המגן אלון אזוגי, אך סכום הפיצוי כדי לשחררו מהקבוצה נמוך • השחקן שוקל גם מעבר לחו"ל
אלון אזוגי (משמאל). יישאר בסכנין?. צילום: ברני ארדוב

200 אלף שקלים בלבד: השחקן שמעורר עניין אצל הקבוצות הגדולות

בבני סכנין מעוניינים לממש את האופציה על המגן אלון אזוגי, אך סכום הפיצוי כדי לשחררו מהקבוצה נמוך • השחקן שוקל גם מעבר לחו"ל

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בני סכנין החליטה לממש את האופציהעל המגן הימני שלה, אלון אזוגי. לקראת העונה הבאה, המאמן יוסי אבוקסיס כולל בתוכניות שלו את השחקן בן ה-26, שרושם עונה טובה, אלא שברקע קיימת התעניינות בו מצד קבוצות אחרות.

ל"היום" נודע כי קבוצה שתרצה לשחרר אחרי מימוש האופציה את אזוגי, שבין השאר מבוקש גם על ידי הגדולות של ליגת העל, תצטרך לשלם בסך הכל 200 אלף שקלים לבני סכנין, סכום שאינו נחשב לגבוה כלל, בטח לא עבור הגדולות שלא יתקשו לשלם את הפיצוי

אזוגי גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה ובהמשך עבר לעירוני קריית שמונה, הפועל עכו, שיחק שלוש שנים בהפועל תל אביב והמשיך למכבי פתח תקווה, וכאמור העונה רושם את עונתו הטובה בקריירה במדי בני סכנין.

יוסי אבוקסיס. לא יוותר בקלות על אזוגי,צילום: מאור אלקסלסי

אזוגי רשם עד כה 26 הופעות העונה בכל המסגרות, ולמעט פעם אחת בה עלה כמחליף מהספסל, הוא פתח בכל השאר בהרכב הראשון ואף כבש שער אחד. בעונה בינונית מאוד של בני סכנין, הוא כאמור נחשב לאחד השחקנים היציבים של אבוקסיס, ושיחק 90 דקות גם אתמול (שבת) ב-0:0 הביתי מול עירוני טבריה.

בסביבתו של השחקן, לא פוסלים גם יציאה שלו לחו"ל, גם אם יהיה מדובר במעבר לליגה מהדרג השני באירופה, והכל כדי להמשיך את המומנטום של עונת הפריצה. בכל מקרה, אם המהלך לא ייצא לפועל, אזוגי יישאר בסכנין, שכאמור תממש את האופציה שיש ברשותה.

שחקני מכבי חיפה במרחב המוגן| אלן שיבר

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו