"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי תל אביב ומכבי חיפה בתמונה: הלגיונר שעשוי לחזור לישראל
אחרי שאיבד את מקומו בהרכב הכוכב האדום בלגרד, עומרי גלזר מבין שעליו למצוא מועדון חדש • הצהובים כבר היו קרובים להחתימו, הירוקים צפויים להיכנס לתמונה במקרה שגיורגי ירמקוב יימכר • "האופציות מצטמצמות, אבל הוא עדיין מבוקש בזכות היכולת שלו"
עומרי גלזר. בדרך ליעד חדש. צילום: Getty Images

מכבי תל אביב ומכבי חיפה בתמונה: הלגיונר שעשוי לחזור לישראל

אחרי שאיבד את מקומו בהרכב הכוכב האדום בלגרד, עומרי גלזר מבין שעליו למצוא מועדון חדש • הצהובים כבר היו קרובים להחתימו, הירוקים צפויים להיכנס לתמונה במקרה שגיורגי ירמקוב יימכר • "האופציות מצטמצמות, אבל הוא עדיין מבוקש בזכות היכולת שלו"

מיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עתידו של עומרי גלזרלקראת הקיץ הקרוב נמצא בערפל, כשהשוער הישראלי מבין שעליו למצוא מועדון בו יחזור להיות שוער ראשון. לאחר שאיבד את מקומו בין הקורות בכוכב האדום בלגרד, גלזר צפוי לקבל החלטה משמעותית בנוגע להמשך דרכו כבר בחלון ההעברות הקרוב.

גם בנבחרת ישראל התמונה סביבו אינה חד-משמעית. לפני מספר שבועות נשאל המאמן רן בן שמעון לגבי עמדת השוער, ובפרט על האפשרות שלניקיטה חייקין, אך הבהיר: "יש לי שני שוערים מצוינים ואני סומך עליהם". בעוד דניאל פרץ נהנה מהתקדמות בסאות'המפטון, מעמדו של גלזר כשוער השני מעלה סימני שאלה לגבי המשך דרכו בזירה הבינלאומית.

גלזר, שחגג לאחרונה יום הולדת 30, נמצא באחת התקופות המכריעות בקריירה שלו. ביוני 2023 חתם על חוזה לשלוש שנים בכוכב האדום בלגרד, בתקופתו של ברק בכר, אך מאז עזיבתו של המאמן וחזרתו למכבי חיפה, מעמדו של השוער הישראלי השתנה והוא הפך לשוער המשני בקבוצה.

עומרי גלזר, צילום: AP

אופציית החזרה לארץ

בחלון ההעברות של ינואר האחרון נבחנה אפשרות לחזרתו לישראל. מכבי תל אביב בדקה אופציה לצרפו באופן מיידי, אך לבסוף בחרה להמשיך עם אופק מליקה, שייבחן עד הקיץ. ההחלטה במועדון הצהוב לגבי צירוף שוער בכיר נוסף תתקבל רק בהמשך, כשגם אופציה של שוער זר נלקחת בחשבון.

במקביל, גם מעבר לחו"ל עמד על הפרק, כאשר אלאבס הספרדית הביעה עניין בשוער. עם זאת, בסביבתו של גלזר מבינים כי חלון הקיץ יהיה קריטי יותר לקבלת החלטה – בין היתר גם בשל המצב הביטחוני, שמשפיע על נכונות מועדונים לצרף שחקנים ישראלים.

"יש פחות רצון לצרף שחקנים ישראלים במדינות רבות, ולכן האופציות מצטמצמות, אבל גלזר עדיין מבוקש בזכות היכולת שלו והמעקב ארוך השנים אחריו", אמרו בסביבתו.

עומרי גלזר, צילום: Getty Images

אופציה נוספת שעשויה להיפתח היאחזרה למכבי חיפה. השוער הראשון, גיורגי ירמקוב, מושך עניין באירופה, ולמרות שבמועדון לא ממהרים להיפרד ממנו – הצעה כספית משמעותית עשויה לשנות את התמונה. במקרה כזה, לא פוסלים בחיפה את חזרתו של גלזר, שמוערך על ידי בכר והצוות המקצועי.

גיורגי ירמקוב, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...