אייל ברקוביץ' זועם: "תעזבו את גיא פלג, מה אתם רוצים ממנו?"

כדורגלן העבר ומגיש רשת 13 יצא פעם נוספת להגנתו של חברו, כתב חדשות 12, על פרשת הדלפת ופרסום הסרטון משדה תימן: "אופן סיקור הזיכוי של לוחמי כוח 100 היה לא הוגן, גיא הוא עיתונאי, הוא הש.ג. פה בקטע הזה" • וגם: העימות עם ינון מגל

גיא פלג ואייל ברקוביץ' ביום ההולדת של פלג. צילום: פייסבוק גיא פלג

אחרי העימות הסוער ביניהם רק אמש (שני) סביב חקירת הדלפת מועד פתיחת המלחמה מול איראן לערוצי החדשות, כדורגלן העבר ומגיש רשת 13, אייל ברקוביץ', ומגיש ערוץ 14 אראל סג"ל, סיפקו קרב רדיופוני נוסף ברדיו 103FM, הפעם על רקע פרשת שדה תימן והדלפת הסרטון לכתב חדשות 12 וחברו הטוב של ברקוביץ', גיא פלג.

סג"ל פתח הפעם ותקף: "ואני אומר לך, אני אין לי טענות לגיא פלג. אני חושב שגיא פלג צריך להתנצל, אבל בוודאי שיש לי טענות לעורכים שלו, בוודאי לערוץ 12 שנהג ככה. אני אומר משהו אחר, עזוב את ההדלפה, מי שאשמה בזה היא לא העיתונאי, העיתונאי זה מה שנתנו לו".

אראל סג"ל, צילום: נדב כהן יהונתן, באדיבות ערוץ 20

"אני לא מאשים את גיא פלג שהוא פרסם (את הסרטון), מה שאני בא לערוץ 12 זה שאחרי שמתברר שמתבטל כתב האישום ושהאנשים האלה משתחררים מהסיוט הנורא הזה. אנשים עם ילדים ומשפחות כן? היית מצפה שתודיע את זה כמו שפתחת את זה אז, לא בדקה ה-57, תפתח עם זה את המהדורה, תגידו 'וואלה, שמחים שטעינו, שמחים שלא היו הדברים האלה שיוחסו להם', במקום זה מתבצרים בתוך זה וזה עכשיו האירוע".

ברקוביץ' השיב: "אני אקשה עליך ועוד פעם אני מדגיש, אני תמיד אהיה עם הלוחמים ואם הם עשו עבירה צריך לעשות את זה בשקט. אבל אם ערוץ 12 יבוא ויגיד לך בשיחה 'אראל, זה היה'? הם אמרו שהפצ"ר החדש סגר את זה מחוסר ראיות, אבל בערוץ 12 חושבים שזה היה והם אמרו את זה".

אייל ברקוביץ', צילום: אלן שיבר

סג"ל המשיך: "אני שואל אותך שאלה, רומן זדורוב זוכה במשפט חוזר, הוא זוכה, אז זה כאילו עכשיו למרות שהוא זוכה תבוא ותגיד 'אבל אני חושב שהוא אשם'. לוחמי כוח 100 זוכו, אז איך אומרים עדיין שהם אשמים? ולמה להגיד על הזיכוי רק בדקה 57 של המהדורה? אתה בן אדם הוגן וכן, זה פייר לשים את זה רק בדקה 57 של המהדורה? לא יכלו לשים את זה בפתיחת המהדורה ולהגיד 'טעינו'".

ברקוביץ' הסכים בנקודה המדוברת עם סג"ל ואמר: "לא הוגן, היו צריכים לעשות את זה כתבה של 15 דקות ולשים בפתיחת המהדורה, אמת. אבל עוד פעם אני אומר, תעזבו את גיא פלג, מה אתם רוצים מגיא? גיא הוא עיתונאי, הוא הש.ג. פה בקטע הזה".

גיא פלג, צילום: ערוץ 12

סג"ל השיב: "ברקו אתה חבר שלו, אבל הוא פרסם, הוא היה צריך לבדוק והוא היה צריך לבוא ולהגיד 'טעיתי', מה הבעיה?". ברקוביץ' המשיך: "לא יודע, אני לא אוהב את העליהום שעושים עליו, עשו עליו יותר מדי עליהום, הגזמתם, הגזמתם, הגזמתם".

סג"ל סיכם: "אייל, אנחנו יושבים פה כל יום ואתה קורא לינון מגל 'שופרי, שופרי', ואני כמעט ולא מדבר על גיא פלג, אני מדבר על גיא פלג? די, אל תהיה חרטטן, לא דיברתי ולא תקפתי", ברקוביץ' התפרץ: "כן, אבל זה לא גיא פלג המציא את המקרה הזה, הוא לא המציא את זה".

אייל ברקוביץ', צילום: צילום מסך, חדשות 13

במקביל, נרשם גם עימות בין ברקוביץ' לינון מגל במטבחון רדיו 103FM, כאשר מגל שאל את ברקו: "מה אתה נראה לי בדיכאון", כאשר כדורגלן העבר השיב: "וואלה, לא ישנו כל הלילה. היו שלוש פעמים אזעקות בלילה. תגיד, מה יש לך נגד שרה נתניהו?".

מגל צחק והשיב: "אין לי שום דבר", ברקוביץ' המשיך: "לא רציני נו, אני מרגיש שעובר ביניכם חתול שחור. אתה פעם בכמה חודשים מבקר אותה. היא צריכה להשיא משואה לפי דעתך?", כאשר מגל השיב בשלילה, ברקו המשיך: "תגיד, אני אשאל את זה יותר פשוט, מי צריך לקבל את המשואה? היא על התרומה שלה למדינת ישראל להדליק משואה, או ביבי על זה שהוא חי איתה?".

ינון מגל, "הפטריוטים", צילום: צילום מסך, ערוץ 14

מגל הגיב: "די נו, שרה היא משענת של נתניהו לפי מה שהוא אומר, היא עוזרת לו מאוד, אז אני מכבד אותה. היא לא צריכה להשיא משואה, אבל אני מכבד את הנאמנות שלה והתמיכה וכל מה שהיא נותנת לבנימין נתניהו, לא כל אישה עושה את זה מר ברקוביץ'". ברקוביץ' השיב: "מה? זה לא מובן מאליו? אשתך לא הולכת אחריך לכל מקום? תראה איזה שטויות אתה עושה והיא הולכת אחריך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ביבי ושרה נתניהו. הגברת תדליק משואה ביום העצמאות?, צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר