"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בזמן המלחמה: שרה נתניהו תמריא לארה"ב לפסגת "נשים מובילות"

מאחורי המיזם והאירוח עומדת רעייתו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ • אל האירוע שממותג תחת השם "טיפוח העתיד יחדיו" צפויות להגיע כ-45 נשות מנהיגים מכל העולם

,עודכן
0השמעה
שרה נתניהו (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

בזמן שישראל נמצאת בעיצומו של מבצע "שאגת הארי" באיראן ובחזית משולבת בצפון, אשת ראש הממשלה שרה נתניהו צפויה להמריא לארה"ב ולהשתתף בפסגה בינלאומית ביוזמת הגברת הראשונה של ארה"ב, מלניה טראמפ.

טראמפ ומלניה לוחצים ידיים למשפחה המלכותית, נוסעים בכרכרה מוזהבת// רויטרס

לפי גורם המעורה בפרטים, נתניהו צפויה לנחות מחר בשעות הבוקר בשדה התעופה ניוארק בניו יורק, ומשם תמשיך לוושינגטון הבירה.

על פי הודעת הבית הלבן, הפסגה, הנושאת את הכותרת "טיפוח העתיד יחדיו" (Fostering the Future Together) תיפתח ביום שלישי במטה מחלקת המדינה ותימשך למחרת בבית הלבן. באירוע צפויים להשתתף נציגים מ-45 מדינות, בהן גם ישראל.

מפגש הפסגה הוא חלק מהקמת קואליציה בינלאומית חדשה, שבמסגרתה מוזמנות נשות מנהיגים מרחבי העולם להתחייב לקידום שימוש בטכנולוגיות מתקדמות, כולל בינה מלאכותית, לצורך חינוך ילדים והגנה עליהם מפני סכנות ברשת. המדינות המשתתפות צפויות לפעול יחד עם חברות טכנולוגיה כדי להנגיש כלים חינוכיים מתקדמים, לעיתים ללא עלות או בעלות נמוכה, וכן לפתח תוכניות להכשרת מורים והורים ולשיפור אוריינות דיגיטלית.

הנשיא טראמפ ורעייתו מלניה בעצרת הכללית של האו"ם,צילום: אי.אף.פי

עוד עולה כי ביום הראשון של הפסגה תתקיים ישיבת עבודה מקצועית במחלקת המדינה, שבה יוצגו כלים מעשיים, אסטרטגיות ופתרונות בתחומים כמו שימוש בבינה מלאכותית בחינוך, בטיחות מקוונת ואוריינות דיגיטלית. במסגרת זו תיערך גם תערוכה טכנולוגית שתאפשר לנציגים להיחשף ישירות למוצרים ולפיתוחים של חברות וארגונים בתחום, בהן חברות הטכנולוגיה OpenAI, מיקרוסופט, גוגל, מטא ו-Adobe. ביום השני יתקיים שולחן עגול בבית הלבן בהשתתפות נשות המנהיגים, שבו יוצגו יוזמות לאומיות ויידונו דרכים להעמקת שיתופי הפעולה בין המדינות.

בבית הלבן מדגישים כי מדובר באירוע חסר תקדים, שכן זו הפעם הראשונה שבה גברת ראשונה מארחת נציגים מ-45 מדינות ביום אחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר