המנהל המקצועי של הפועל קריית אונו ושחקן העבר, אודי כבודי, יצא לחופשה חלומית בת שלושה שבועות בתאילנד יחד עם אשתו. לאחר מסע ארוך בין האיים, הערים והחופים, הם כבר היו בטוחים שהסיפור יסתיים בנחיתה שגרתית בישראל.
דווקא כשהמטוס התקרב ליעד, המציאות טפחה על פניהם - והפכה את החזרה הביתה לדרמה גדולה. כבודי היה אמור לנחות בישראל בשבת לפנות בוקר, לאחר קונקשן בדובאי. אלא שכאן, לדבריו, העלילה קיבלה תפנית חדה.
כבודי מספר: "הטיסה שלנו מתאילנד הייתה אמורה לנחות בישראל, ואחרי שלוש שעות טיסה, כאשר כבר ראינו את ים המלח - לפתע המטוס עשה פרסה וחזרנו לדובאי וזאת עם תחילת המבצע 'שאגת הארי'".
מאז אותה פניית פרסה דרמטית, השניים מצאו את עצמם שוב בדובאי - הפעם לא כיעד מעבר קצר, אלא כתחנת ביניים שנכפתה עליהם. את השגרה של חופשה רגועה החליפה מציאות מתוחה של אזעקות ופיצוצים, לצד המתנה ממושכת לעדכונים ולבשורות בנוגע לטיסת חילוץ שתאפשר להם לשוב לישראל.
"מיד חזרנו למלון בדובאי שמארח אותנו עם שלוש ארוחות, ביום אבל אנחנו חווים כאן מלחמה של ממש. יש כל היום פיצוצים ויש לנו 15 שניות לרדת ארבע קומות למקלט. זו חוויה הזויה ואנחנו מחכים לטיסת חילוץ שתחזיר אותנו הביתה במהרה. מקווה שישראל תמשיך לתקוף עד הניצחון שלנו".

