ז'רקו לאזטיץ'. צילום: אלן שיבר

אחרי ז'רקו לאזטיץ': מכבי תל אביב קיבלה החלטה בנוגע למאמן הבא

במקום ללכת על מאמן ישראלי או להמשיך עם דן רומן עד תום העונה, במועדון מחפשים מאמן זר ומודעים לאפשרות שידרוש חוזה לעונה וחצי • שחקנים בקבוצה מודים אחרי הפיטורים: "יש תחושת הקלה" • סוכמה עסקת אמיר סהיטי

[object Object]

יומיים אחרי ההפסד בדרבי שהוביל לפיטוריו של ז'רקו לאזטיץ', מכבי תל אביב מחפשת מאמן זר חדש. במועדון החליטו שלא ללכת על מחליף ישראלי קבוע, מודעים לאפשרות שמאמן זר ידרוש חוזה לעונה וחצי - ומוכנים לכך.

הנטייה בקריית שלום היא לא לתת למאמן הזמני דן רומן להישאר עד סוף העונה, אלא אם התרחיש החריג מאוד לפיו לא יימצא אף מאמן זר שישביע את רצון המועדון יתממש. כך או כך, רומן יעמוד על הקווים במשחק האחרון בליגה האירופית מחר (חמישי, 22:00) מול בולוניה, אחרי שכבר הדריך את הצהובים ב-2:2 מול מ.ס. אשדוד - ביום שאחרי ירי הזיקוק לביתו של לאזטיץ' לפני חודשיים.

דן רומן, צילום: אלן שיבר

השחקנים "חשים הקלה"

התקופה האחרונה, שהגיעה לשיאה השלילי בהפסד להפועל תל אביב, הייתה קשה גם עבור השחקנים. אחרי פיטורי לאזטיץ', שחקנים בקבוצה מודים בפני מקורביהם כי "יש תחושה של הקלה אחרי תקופה מאוד לחוצה, הרגליים היו כבדות".

בתוך כך, המועדון סיכם על עסקת ההשאלה של אמיר סהיטי מהמבורג. שחקן הכנף הקוסוברי-אלבני ממעט לקבל דקות העונה בקבוצה מהבונדסליגה, והוא צפוי לנחות בישראל ולחתום עד לסיום העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...