"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאזטיץ' רק הסיפתח: מכבי תל אביב בדרך לזעזוע נוסף | פרסום ראשון

אחרי הדרבי: הצהובים צפויים לבצע עוד שינויים בצוות המקצועי • דומיניק פרייס עשוי לעזוב בקיץ, כאשר גם עתידו של בן מנספורד לא ברור • האחרון, היה אחד מאלה שדחפו לסיום דרכו של המאמן הסרבי • וגם: הזר שקרוב להצטרף

,עודכן
0השמעה

מכבי תל אביב ביצעה זעזוע בעמדת המאמןופיטרה היום (שלישי) את ז'רקו לאזטיץ'. במבט קדימה, הצהובים עשויים לבצע שינויים נוספים בצוות המקצועי.

המנהל המקצועי שהחל את העונה, דומיניק פרייס, עשוי לעזוב בקיץ, כאשר השאלה הגדולה תהיה סביב עתידו של האיש החזק, בן מנספורד. האחרון צפוי לסיים עונה ראשונה בישראל ללא אליפות, כאשר הוא זה שהיה המצדד הראשי לאורך החודשים באחרונים בפיטוריו של לאזטיץ'.

יחד עם זאת, מנספורד מודע לאחריות שלו בבניית הסגל ובמספר גדול של השקעות שלא הניבו פירות. בין היתר, אלעד מדמון שנרכש תמורת 1.7 מיליון יורו, קרווין אנדרדה והליו וארלה שעלו יחד כ-3 מיליון יורו, הייטור שנרכש בקיץ תמורת כ-800 אלף יורו ואפילו עלי קמארה, שהובא בכסף "קטן" יחסית, בהעברה של כ-500 אלף יורו.

בן מנספורד וג'ק אנגלידיס,צילום: אלן שיבר

יואב ג'ראפי בדרך להפועל חיפה

לצד אלה, ישנה אכזבה מהתפוקה של הקשר בן לדרמן, שגם הוא עלה למועדון לא מעט כסף אבל ממעט לשחק וחתום לעונה נוספת. גם שחקנים שהגיעו בהעברות חופשיות, כמו השוער יואב ג'ראפי, אכזבו, כאשר כבר בינואר הוא עשוי לעבור להפועל חיפה.

מי שצפוי להצטרף בקרוב בהשאלה, בלי קשר לזהות המאמן, הוא שחקנה של המבורג, אמיר סהיטי. השחקן הקוסוברי-אלבני לא מרבה לקבל דקות בקבוצה מגרמניה ואמור להצטרף לצהובים בקרוב.

אמיר סהיטי,צילום: Getty Images

החיבור של כל אלה, יחד עם הכישלון המקצועי, עשויים להביא לריענון, על אף שלאורך השנים הבעלים מיטש גולדהאר הביע המון הערכה כלפי ראש המערכת המקצועית.

את העונה הזו החל מנספורד עם הגדרת תפקיד למנכ"ל ותוך כדי תנועה, הועבר לעמדת הניהול המקצועי בעוד ג'ק אנגלידיס לתפקיד שלו. גולדהאר לא מרוצה מהתוצאות העונה וזה בלשון המעטה, כאשר הנפילות הגדולות ברכש הן סיבה משמעותית לכך.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ק אנגלידיס ובן מנספורד,צילום: אודי ציטיאט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר