הפועל תל אביב סימנה שחקן כנף: "תפנה אליו בקרוב"
בדרום אפריקה טוענים שהאדומים מעוניינים בקיצוני בן ה-21 של TS גלאקסי פוסו דית'ג'אנה • כבש ארבעה שערים ובישל עוד ארבעה ב-14 משחקים העונה
קשר הכנף של TS גלקאסי הדרום אפריקנית, פוסו דית'ג'אנה, מושך עניין רב מצדהפועל תל אביב, כאשר "הקבוצה הישראלית הוסיפה את השחקן בן ה-21 לרשימת הההעברות שלה", כך על פי דיווח היום (חמישי).
"עם פגרת גביע אפריקה, הפועל עשויה לפנות בקרוב באופן רשמי לשחקן", נטען באפריקה. שחקן הכנף הימני שמוערך ב-450 אלף יורו על ידי "טרנספרמרקט" משחק בקבוצה הדרום אפריקנית ורשם במדיה ארבעה שערים וארבעה בישולים ב-12 הופעות העונה.
כידוע, הפועל עשויה לאבד בינואר את שחקן הכנף רן בנימיןשעשוי לעזוב ל-MLS. גם סתיו טוריאל, הכוכב הגדול של האדומים, חזק על הכוונת של קבוצות בארה"ב וכפי שפורסם ב"היום"ועשוי לעזוב את הקבוצה ולהותיר בור בעמדות ההתקפה.
מעברו שלטוריאלאמור להיות פשוט, שכן יש לו סעיף שחרור בגובה של 2 מיליון יורו. במקרה כזה, כל קבוצה שתחפוץ בשירותיו תצטרך רק להפעיל אותו. בהפועל תל אביב מודעים לעניין שיש בטוריאל ולרצון שלו להתקדם, אך מקווים שיישאר לפחות עד תום העונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו🚨 NEWS: TS Galaxy winger Puso Dithejane has attracted serious interest from Hapoel Tel Aviv, with the Israeli side adding the 21-year-old to their transfer wish-list, per Soccer Laduma. 🇮🇱
— SoccerBeat (@SoccerBeatZA)December 11, 2025
With the AFCON break underway, Hapoel could make a formal approach soon, while talk of a…pic.twitter.com/sFXOqWk8dg

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
