דיווח: הפועל תל אביב מעוניינת ביהלום של נבחרת קפריסין
האדומים, שממשיכים לחפש חיזוק לקראת המשך העונה, מנהלים מסע ומתן עם לויזוס לויזו, שחקן הכנף בן ה-22 של אומוניה ניקוסיה, כך מדווחים במדינה • השחקן עצמו אישר: "יש לי הצעה מחו"ל, נראה מה יהיה"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
הפועל תל אביבממשיכה לנסות להתחזק לקראת העונה הקרובה ובקפריסין מדווחים כי מנהלת משא ומתן עם לויזוס לויזו, שחקן הכנף בן ה-22 של אומוניה ניקוסיה ונבחרת קפריסין.
לויזו, שרשם העונה שני שערים ושלושה בישולים בשבע הופעות באומוניה, גם כבש ב-2:2 של קפריסין עם רומניה אמש (שלישי) והודה כי הוא עשוי לעזוב את האי בקרוב: "יש לי הצעה מחו"ל, נראה מה יהיה".
בנושא אחר,סוגיית הכרטיסיםשחילקה הפועל ת"א לבית"ר ירושליםלקראת המשחק ביניהן ממשיכה להעסיק את האוהדים, ומסתבר שגם את ראשי המועדונים. מואיז ספרא, בנו של הבעלים אדמונד ספרא, כתב בחשבון ה-X שלו במהלך הלילה: "אתם יכולים לבכות אם אתם רוצים - בלומפילד יהיה אדום!".
כזכור, בית"ר קיבלה רק 2,900 כרטיסים לקראת המפגש בין השתיים והביעה זעם רב על כך, כשלטענת המועדון היו יכולים להגיע גם 10,000 אוהדים ירושלמים. האדומים, מנגד, טוענים כי יישמו את החלטת המשטרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
