"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי חיפה הודיעה: זו ההחלטה בנוגע למוחמד אבו פאני

ראש מערך הסקאוט, ליאור רפאלוב, הבהיר כי הקשר לא יחזור למועדון בחלון ההעברות הקרוב • "ביקש להמשיך את דרכו המקצועית מעבר לים ולמצות את האפשרויות העומדות בפניו" • הירוקים ינסו לצרף קשר זר ובוחנים שחקנים ש"נתקעו" ויהיו מוכנים להגיע לישראל • וגם: מצבו של גיא מלמד

,עודכן
0השמעה
מוחמד אבו פאני. צילום: מאור אלקסלסי

מוחמד אבו פאנילא ישחק במכבי חיפה, כך אישר היום (חמישי) המועדון בהודעה רשמית חריגה. אבו פאני עצמו לא היה נלהב לחזור לישראל בשלב הזה בקריירה וייתכן כי ייתן עוד הזדמנות להמשך הקריירה בחו"ל בחודש ינואר,למרות הסיטואציה המורכבתעם קבוצתו ההונגרית פרנצווארוש.

בהודעה, עליה היה חתום ליאור רפאלוב, נכתב: "מתוך מחויבות לשקיפות ורצון לשתף אתכם בכל הנעשה במכבי שלנו, חשוב לי לעדכן אתכם באופן ישיר.בשבועות האחרונים אנו מקיימים קשר רציף עם אבו פאני, הזוכה אצלנו להערכה מקצועית ואישית רבה, במטרה לבחון את אפשרות חזרתו למועדון כבר בעונה הקרובה.

"אבו פאני הביע בפניי את אהבתו למכבי חיפה ואף הדגיש כי ישמח לשוב וללבוש את החולצה הירוקה בעתיד. יחד עם זאת, בשלב זה הוא מבקש להמשיך את דרכו המקצועית מעבר לים ולמצות את האפשרויות העומדות בפניו. בהתאם לכך, חזרתו אינה מתאפשרת בשלב זה – אך ייתכן שתהפוך לרלוונטית בהמשך הדרך".

אבו פאני בפעולה,צילום: AFP

גורמים במועדון ובסביבתו של השחקן אמרו ל"ישראל היום" עוד לפני ההודעה הרשמית כי "הסיכויים של אבו פאני להגיע למכבי חיפה בחלון הנוכחי נמוכים". כעת, במועדון ימשיכו לעבוד על השלמת הסגל ורפאלוב חתם את ההודעה שלו עם הדברים הבאים: "כולנו במועדון ממשיכים לפעול במלוא המרץ בכדי להשלים את הסגל במהלך הימים הקרובים".

לאור המצב, מכבי חיפה תנסה לצרף קשר זר והיא תנסה לעשות זאת עד החזרה מפגרת הנבחרות. חלון ההעברות בישראל ייסגר ב-20 בספטמבר וראש מערך הסקאוט בודק מספר אפשרויות של שחקנים ש"נתקעו" בקבוצות שלהם ביום האחרון של החלון האירופי וכעת, אולי, יהיו מוכנים להגיע לישראל. מעבר לכך, לירוקים אין כוונה לצרף שחקנים נוספים מלבד אותו קשר מרכזי זר, שיצטרף לסילבה קאני שחתם אתמול באופן רשמי.

מוחמד אבו פאני,צילום: AP

בנוגע לחלוץ הקבוצה,גיא מלמד, האפשרויות הולכות ומצטמצמות מעבר לים וגם עסקת טרייד עם מכבי נתניה נמצאת בשלב זה בסבירות נמוכה. מלמד אמנם פצוע, אבל כרגע הנטייה שלו היא להישאר במכבי חיפה, אם כי במועדון העבירו לו מסר כי מוטב שיחפש לעצמו קבוצה אחרת, בה יוכל לקבל יותר דקות משחק.

מלמד לא מוכן לעבור לכל קבוצה בליגת העל ואמר למקורביו: "לא הלכתי צעד קדימה כדי לחזור חזרה לאחור". כמו כן, מלבד הגדולות, אף קבוצה בליגת העל איננה מוכנה או יכולה לשלם למלמד שכר של 120 אלף שקלים בחודש (מעל 2 מיליון שקלים בשנה).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גיא מלמד,צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר