מדליית הארד של נבחרת הנוער במונדיאליטו לפני שנתיים בארגנטינה עדיין נחשבת לאחד ההישגים הגדולים של הכדורגל הישראלי. ההשערה לאחר הטורניר הייתה שרוב השחקנים מהנבחרת הזו ימצאו את עצמם במועדונים בכירים בישראל או בחו"ל, ואכן סתיו למקין, אוסקר גלוך וענאן חלאילי בין השאר שדרגו את עצמם בחוזי ענק באירופה, בעוד שחקנים אחרים משחקים בקבוצות השונות בליגת העל.
לצידם יש שחקן אחד שטרם מצא את עצמו - בלם הפועל תל אביב אור ישראלוב. השחקן בן ה-20 נחשב לאחד הבלמים הטובים בישראל בגילו, אך פציעה קשה עצרה את ההתקדמות שלו. מיד לאחר המונדיאליטו ידעו במועדון האדום לשמר את היהלום והחתימו אותו על חוזה לשנתיים עם אופציה, כאשר הם הציבו לו תג מחיר של 1.5 מיליון יורו.
אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן
בשנה וחצי האחרונות סבל ישראלוב משרשרת פציעות, שלאו דווקא קשורות אחת לשנייה ומעידות בעיקר על חוסר מזל. השרשרת התחילה במשחק נגד בית"ר ירושלים, האחרון של האדומים לפני פרוץ המלחמה. הבלם כבר היה אמור לפתוח בהרכב, אך מכיוון שחש ברע וסבל מחום לפני שריקת הפתיחה, הוא נגרע מהסגל ברגע האחרון - אחרי שכבר פורסם ההרכב הרשמי עם שמו.
השרשרת נמשכה במהלך פגרת המלחמה, אז סבל משבר באף. כשהיה נראה כי זה מאחוריו והוא יכול לחזור למגרשים, תקף אותו דורבן בכף הרגל שגרם לכאבים שמנעו ממנו להתאמן כמו שצריך וכתוצאה מכך גם לשחק. אחרי שהתגבר על המכשול הזה וכבר חזר לאימונים, קרע ישראלוב את שריר הירך האחורי.
אחרי תקופת השיקום וכשהבדיקה הראתה שהחלים מהקרע, הוא חזר לאימונים, אך לרוע מזלו קרע שוב את אותו השריר. הקיץ נראה שהבלם הצעיר חזר לאיתנו והוא אף זכה להזדמנויות בגביע הטוטו. למרות הרצון להביא בלם זר נוסף, ישראלוב אמור להיות חלק מהסגל. "אליניב ברדה אוהב אותו ובעיקר מעריך את הכישרון שלו", אמרו בהפועל תל אביב.


